Da dar nu pot exporta site-urile si imi arata doar primele 25 de link-uri pentru a le vedea pe toate trebuie sa platesc...
Versiune printabilă
Da dar nu pot exporta site-urile si imi arata doar primele 25 de link-uri pentru a le vedea pe toate trebuie sa platesc...
Foloseste cognitiveseo.com si ai 14 zile free trial.
M-am inregistrat cu FREE TRIAL insa tot imi cer bani :)
Nu-ti cere nimeni bani ci doar sa bagi un card valid acolo sau un cont de PayPal ca sa activezi free trial si vei fi taxat doar daca nu dai cancel la cont, dupa cele 14 zile de free trial. Daca iti place aplicatia, poti s-o platesti si sa mergi cu ea in continuare.
Din webmaster tools poti sa le exporti in format csv/google docs pe toate.De la traffic=>links to your site=>more=> si in dreapta ecranului(dupa ce iti afiseaza primele 25 de linkuri/randuri) faci clik acolo unde scrie "show 25 rows" si poti sa selectezi pana la 500 rows.Apoi in stanga faci click pe download this table si il salvezi in format csv/google docs.Este mai bine aranjat in google docs.
Stie cineva daca dupa ce faci fisierul pentru disawow links acestea dispar din wmt ? Eu il am pus de aproape doua luni si numarul de linkuri de la domeniile respective creste nu scade.