Voi cum aduceti acum linkuri spre site? Mai inscrieti in directoare?
Versiune printabilă
Da, directoare si articole, dar nu va mai faceti griji cum sa aduceti linkuri, ci apucativa si aduceti continut de calitate pe site, daca site-ul e de calitate linkurile vin singure.Citat:
@1nesco, eu nu as risca cu asa numar de inscrieri. Chiar daca domeniul respectiv este pe post de cobai, cu siguranta va atrage o penalizare. La ora actuala daca ai doua site-uri cu continut asemanator sau mai bine spus cu continut dintr-un anumit domeniu de activitate si structura identica, rezultatele vor fi foarte diferite. Eu cred ca inca nu avem o solutie certa la partea de promovare, nu inca. Dupa cate vad in rezultatele date de G, site-urile care au modificari de continut variaza in rezultate. Cresterile sau scaderile nu sunt mari decat daca esti penalizat sau daca ai eliminat eventualele probleme din site.
Discutiile pe acest subiect pot fi infinite, eu scad pe o anumita expresie, tu cresti pe alta apoi scazi si tot asa. Observ totusi o stabilitate la site-urile care nu au fost afectate de Penguin si care au mult prea multe expresii de promovare in continut. Din punctul meu de vedere si aceste site-uri vor fi pana la urma afectate, doar daca nu cumva au neamuri pe la G si este putin probabil sa aiba. Penguin lucreaza tot timpul, este un algoritm care ataca in primul rand link-urile de iesire din site si de intrare, ancorele si excesul de expresii in continut. Mai cred ca bulina neagra data de Google, pe un anumit motiv, se sterge greu. Este posibil ca un site sa-si revina din penalizare dar la prima greseala sa suporte si greselile precedente.
Sunt doar parari!
E posibil sa le accepte toate dar din experienta stiu ca majoritatea te aproba in cel putin o saptamana (chiar si dupa o luna mai primesc cate un mesaj ca am fost acceptat etc..) daca site-ul este unul cu vechime nu risca sa fie penalizat, daca este nou ii recomand cel mult 40 pe zi. :)Citat:
Da. Timp de o saptamana o sa fac inscriere in 700 directoare web din care sper sa fiu aprobat in 300.
@1nescu a facut o ironie
Media pe care o fac eu cand inscriu un site in directoare este de 10-15 saptamana...si site-ul creste saptamanal in cautari, dar aleg cele mai valorease directoare, apoi cele mai slabute.