Imediat se face o saptamana de la schimbarea de algoritm ... saptamana in care am monitorizat schimbari de pozitii la cateva ore ( nu cum faceam pana acuma odata pe zi ) plus am facut cateva teste.
Cateva observatii:
1. daca pana acuma pozitiile nu prea se schimbau de la o ora la alta iar actualizarile se faceau cam odata pe zi acuma se schimba ... la ora 11 esti pe o pozitie ... la ora 12 esti pe alta ... foarte multe cautari au astfel de dance-uri ... doar cateva am observat ca sunt stabile .. si aici nu vorbesc de top 100 ci de top 10
2. daca in prima zi de modificare multe site-uri au cazut de pe pozitii de genul 1,2,3 pe pagina a 10-a ... acuma incetul cu incetul isi reiau pozitiile ... nu neaparat unde erau dar pe aproape ... am observat mai multe site-uri care erau pe locul 1 dupa anumite cautari, au cazut pe pagina x in prima zi dar treptat au revenit pe prima pagina ... locul 7 .. 6 .. 5 ... 4 ...
Asta ne spune ca G. inca lucreaza la algoritm ... probabil vom mai vedea o perioada destul de buna astfel de dance-uri ...
3. din punctul meu de vedere o parte bunicica din noul algoritm tinteste link-urile cu acelasi text/title dar si aici e cu cantec ... am vazut site-uri care primesc link-uri doar pe un singur text/title si nu au fost penalizate ci chiar au crescut ... asa ca tot ce ma pot gandi e ca analizeaza si de unde vin link-urile ... daca primesti link-uri cu aceleasi ancore de pe site-uri cotate prost atunci te penalizeaza ... altfel nu.
Poate ajuta pe cineva ..