off ::
Atunci cand iti doresti cu ardoare un lucru, Doamne-Doamne s-ar putea sa ti-o indeplineasca :)
Versiune printabilă
Stai linistiti nu sufar de bagare in seama. Doar spuneam ca ai postat si pe cwr in speranta ca vei prosti pe cineva dar se pare ca nu e locul tau aici.
Si cu ce ma rog sa prostesc eu pe cineva? Daca prezint un site, care poate este util pentru unii, la mintea ta inseamna ca prostesc pe cineva? Stai tu linistit ca site-ul meu nu traieste cu 5-10 vizitatorii veniti de aici (ca fapt divers, media de vizitatori unici pe site, la momentul actual este de 1700 / zi). Nu stiu ce le place unora sa vorbeasca doar de dragul discutiei, facand afirmatii fara sens.
Eu folosesc serviciile acelui siate a lui Hyuga si pot spune chiar cu succes si nu am auzit de acest site de pe acest forum , am auzit de pe un alt forum eu zic ca a avut o idee geniala cu acest site si poate fi de folos la multa lume si tindnd cont de faptul ca pe unele siteuri costa foarte mult sa tise ofere asemenea servicii , si acolo fiind gratis este mai mult decat bine
Eu ti-am spus strict parerea mea si nu am vorbit in numele forumului sau al celorlalti membri. Si incearca sa nu mai dai post nefolosit pentru ca a fost o parere, daca imi dai iti dau si eu si tot asa, oricum ai zis ca nu te intereseaza acest forum, de ce nu ne lasi in pace ?