Salutari!
Daca tot a aparut butonul +1 de la Google, m-am gandit sa fac un site pentru schimburi de +1 si am facut site-ul www.PlusEX.net
Sper sa va fie de folos site-ul :)
Versiune printabilă
Salutari!
Daca tot a aparut butonul +1 de la Google, m-am gandit sa fac un site pentru schimburi de +1 si am facut site-ul www.PlusEX.net
Sper sa va fie de folos site-ul :)
Sincer ma asteptam sa apara siteuri de acest gen si in Romania. Sper sa fi banat. nu am timp acum sa-ti explic motivul, dar o sa o faca cu siguranta un moderator.
Da si eu sunt de parere ca trebuie sa primesi +1 pe merit nu prin schimburi de voturi
Google fail asa repede ? acum vad ca e plin de oferte pe .com care mai de care mai generoasa :)
Hyuga aici nu deschizi 2 subiecte? Sper sa intelegi singur ce este acela spam, cred ca trebuia sa iti dau ban cand am avut ocazia. Dar mno... asa se intampla cand esti prea bun.
Relax ca sunt tone si care vand friends si likeuri de facebuk.
Asa baieti: calare pe +1, like si alte asemenea: mai putin concurenta pe seo ;)
Acu vis a vis de gaselnita cu +1: ce om normal se intoarce pe pagina de search ca sa dea plus?
Sa luam doar search de la seopedia: cati au dat o steluta cand au gasit rezolvarea la o problema?
Daca te-ai obosit sa comentezi, puteai foarte usor sa si explici, cat timp ai irosit tastand cuvintele "nu am timp acum sa-ti explic motivul", mai bine le foloseai pentru a-mi spune motivul, scurt si la obiect.
Daca esti moderator pe un forum, recomandat ar fi sa nu ti se urce la cap, aici nu am gasit sectiunea in care sa cer o parere despre un site, ca sa deschid si acolo subiect. Nu ma lua pe mine cu "sa intelegi singur ce este acela spam" ca nu e prima data cand deschid calculatorul, daca deschideam acele 2 topicuri cu acelasi mesaj si acelasi link, doar asa ca sa imi fac reclama, te credeam sa spui ca fac spam.
Nu am mai postat pe forumul asta (si cel la care se refera Robi), tocmai pentru faptul ca romanii stiu doar sa comenteze fara motiv, sa se afirme (ori li se urca "puterea" la cap, ori au citit ceva, pe undeva si acum se cred mai inteligenti). Mesajul meu o sa supere 2 sau mai multe persoane, dar sincer, imi e egal cu 0, asa ca daca am incalcat cumva una din regulile forumului, sa imi blocheze cineva contul, pentru ca nu am de gand sa mai postez pe aici prea curand. Bafta!
Ai postat si aici pentru ca ai voie cu click&go sau nu ai ce face? Si cum ti-am zis si pe cwr prefer un +1 oferit din placere decat unul din obligatie.
Normal ca cel mai bun plus este cel pe merit, dar daca acesta va fi un factor al pozitionarii pe google, vor fi destui care vor folosii boti sau altele.
Iar tu ai postat sa mai adaugi un post la numarul total de posturi?
Nu va inteleg pe unii, va bagati in seama doar asa, de dragul de a va afirma, sa pareti mai inteligenti. Cel mai rau ma irita ca Romanii sufera de efectul de turma, daca se trezeste unu' sa comenteze, apar si altii ca oile. Ma puteti bana, oricum nu mai frecventez forumul asta, sunt prea multi care sufera si se baga peste tot de dragul de a se afirma.
Stai linistiti nu sufar de bagare in seama. Doar spuneam ca ai postat si pe cwr in speranta ca vei prosti pe cineva dar se pare ca nu e locul tau aici.
Si cu ce ma rog sa prostesc eu pe cineva? Daca prezint un site, care poate este util pentru unii, la mintea ta inseamna ca prostesc pe cineva? Stai tu linistit ca site-ul meu nu traieste cu 5-10 vizitatorii veniti de aici (ca fapt divers, media de vizitatori unici pe site, la momentul actual este de 1700 / zi). Nu stiu ce le place unora sa vorbeasca doar de dragul discutiei, facand afirmatii fara sens.
Eu folosesc serviciile acelui siate a lui Hyuga si pot spune chiar cu succes si nu am auzit de acest site de pe acest forum , am auzit de pe un alt forum eu zic ca a avut o idee geniala cu acest site si poate fi de folos la multa lume si tindnd cont de faptul ca pe unele siteuri costa foarte mult sa tise ofere asemenea servicii , si acolo fiind gratis este mai mult decat bine
Eu ti-am spus strict parerea mea si nu am vorbit in numele forumului sau al celorlalti membri. Si incearca sa nu mai dai post nefolosit pentru ca a fost o parere, daca imi dai iti dau si eu si tot asa, oricum ai zis ca nu te intereseaza acest forum, de ce nu ne lasi in pace ?