-
Daca vreti sa verificati pe mai multe detacentere simultan folositi tool-ul
https://rapid.searchmetrics.com/en/s....html,result#r
Eu la unele site-uri am vazut schimbari la altele nu, de fapt la site-ul la care am muncit cel mai mult nu mi sa modificat nimic, iar la unele la care nu am mai facut nimic a crescut de la 3 la 4
-
Ciudat update. Niste site-uri de care ma ocup au ramas cu acelasi PR. Alte site-uri, oarecum parasite, au primit PR.
Un site de 3-4 saptamani cu doar cateva linkuri catre el a primit PR2 in timp ce site-uri la care adaug linkuri zilnic au ramas cu acelasi PR. Un alt site de care ma ocup a primit astazi sitelinks dar a ramas cu PR0.
-
Si la mine se intampla absolut aceleasi ciudatenii. Mai mult, PR difera de la un tool la altul.
Toate cresterile de PR primite sunt de fapt fake
-
La mine la un concurent cu putine link-uri, si nu prea valoroase a primi PR4 de la PR 1, site-ul este vechi
Probabil va fi si o corectie in perioada urmatoare
-
pr9 a cazut la pr8, pe singurele siteuri de pr9 din ro. in rest pr0-pr3, pr4-pr5 si atat, restu stagnare. Site cu content fresh sta, acelasi site cu content nemodificat, nici un link nimic, ia pr 5 !!!
-
Acum vad PR5 pentru Web Copy (de la PR4), insa pentru alte 2 site-uri de care ma ocup inca nu arata nimic. Mai am rabdare, din cate vad cu Seomoz Toolbar au sanse sa prinda si ele PR4.
-
Un update cam de rasul lumii.
Sincer cred ca vor aparea corectii masive in urmatoarea perioada.
Eu cel putin am avut modificari de pr doar pe cateva siteuri de afara.
Pe .ro deocamdata nici o modificare cu toate ca-mi vine greu sa cred ca nu ar fi trebuit sa se intample.
-
pe ro de la 0 la 3
pe com de la 4 la 3
-
Aceeasi problema si la mine siteurile de care nu ma ocup din .com au urcat de la 1 la 3 sau de la 0 la 2, un alt site parasit pe .com a sarit la PR 3.
Pe .ro insa nici o modificare nici la siteurile de care ma ocup, nici la cele parasite.
Se pare ca toolbarul de la Google nu se intelege cu cel de la SEOmoz :)
-
AltIasi.ro de la 5 la 7
Filmic.ro de la 4 la 5