Am cautat si eu si se pare ca a este un major update, eu personal nu am vazut nici o schimbare inca la site-urile mele
Versiune printabilă
Am cautat si eu si se pare ca a este un major update, eu personal nu am vazut nici o schimbare inca la site-urile mele
Nu am observat un update, insa mi se pare interesant ce zice John Mu (un oficial Google) aici pe 4 & 5 ianuarie 2011:
Citat:
We do update the Toolbar PageRank regularly, even if that's not as regularly as some of you wish. I agree that it would be nice to have it updated more frequently. Given the time since the last update, I imagine you'll start seeing another one in the near future.
Citat:
At this time, we are not planning on removing the Toolbar PageRank. It's an important signal for us (but again, it's one out of hundreds of signals), so I think it's good to expose some of that to users. As a webmaster, I think it's an interesting metric, but overall it really shouldn't be a goal.
La doua site-uri mi-a ramas la fel pana acum (asta daca nu s-a incheiat update-ul), la unul a scazut si la unul a crescut. Atat scaderea, cat si cresterea, au avut loc cu doar o treapta, cu o unitate.
La site-urile care utilizeaza url-ul de obtinere a PR-ul (toolbarqueries.google.) nu le mai afiseaza imaginea cu PR-ul.
LE: confirm update la un site .ro de la 3 la 4
Se pare ca ar fi un update, cel putin asta reiese din agitatia indienilor de pe digitalpoint. La mine no change.
la mine sunt schimbari . Si cresteri si scaderi. Deci se pare ca e update.
Nicio schimbare.
Desi chiar am lucrat pentru imbunatatirea Pagerankului, in cazul meu nu a avut loc nici o modificare. Personal, am doua siteuri mari si late, unul pe .ro si unul pe .com. Ambele au ramas la fel. Astept in continuare.
PR update in desfasurare, verificati-va pr in mai multe datacenters ca sa vedeti ce pr o sa aveti pana o sa se propage la nivel general.
Puteti verifica aici:
DigPageRank Pagerank Checker Tool in over 700 datacenters
La toate DC, pt toate siteurile, imi apare PR Off sau PR N/A. Frustrant :)