La mine doua site-uri au urcat cate o pozitie PR0->PR1 si PR1->PR2. Ciudat e ca am un prieten cu un site relativ nou: nu s-a obosit cu linkurile / adaugarea de continut dar totusi a primit un PR4 de la zero... Nu stiu ce sa cred...
Versiune printabilă
La mine doua site-uri au urcat cate o pozitie PR0->PR1 si PR1->PR2. Ciudat e ca am un prieten cu un site relativ nou: nu s-a obosit cu linkurile / adaugarea de continut dar totusi a primit un PR4 de la zero... Nu stiu ce sa cred...
Astea da fluctuatii, azi noapte cand v-am anuntat ca este update, am primit pagerank 3 pe un site nou , astazi ce sa vad: a ramas la pagerank 1.
Iar site-urile din afara de la 0 au urcat la 1.
Google shit.
Pr3 -> Pr4
Pr1 -> Pr3
Pr3 -> Pr2
da e update . vreo 5 bloguri sunt pe plus la mine . restul e conservat
Mda, se pare ca a fost ceva.... siteul din semnatura se pare ca a prins un pr 4, dar... din pacate nu am observat si un update de ibl-uri.
Da nu e cam devreme? Parca in oct. sau nov. a fost update....
Nu au fost schimbari majore.
M-a mirat ca am primit pentru un articol cu 2 saptamani vechime, page rank mai mare decat cel pentru URL-ul blogului! :) Asta fara niciun IBL catre pagina respectiva... ciudate sunt caile google.
Mai beau o bere si ma gandesc care o fi algoritmul... asta doar daca nu cumva e de fapt vorba de ceva in genul 1+1=3. ;)