ce motive au site-urilor sa le scada page rank-ul?
www.dirweb.ro mi-a scazut brusc de la 3 la 1 cand aveam mai multe link-uri catre el decat la ultimul page rank
www.id-urimessenger.ro a scazut de la 3 la 0 .... ?!? intre timp continutul s-a marit
Versiune printabilă
ce motive au site-urilor sa le scada page rank-ul?
www.dirweb.ro mi-a scazut brusc de la 3 la 1 cand aveam mai multe link-uri catre el decat la ultimul page rank
www.id-urimessenger.ro a scazut de la 3 la 0 .... ?!? intre timp continutul s-a marit
De multe ori apar reactualizari dupa un update de pr.
Motivul pentru care un site scade la pr ar fi ca ai pierdut unele linkuri catre tine, acele linkuri care ti-au transferat acel pr.
Si eu am observat scaderi de pr la unele siteuri. Se pare ca se produc reactualizari dupa ultimul update.
Google PageRank update?
Da, este update
Observ si eu un update, Web Copy a ajuns la PR4.
La mine doar o crestere de la 0 la 2 la un website nou,din septembrie, de care nu m-am ocupat mai deloc. In rest au ramas stabile..Nu m-am mai ocupat de niciun site in ultimele 3 luni,e bine ca au ramas asa cum erau.
Confirm, e o miscare la Page Rank... pare sa fie mai degraba un down-grade pentru ca la majoritatea site-urilor verificate PR-ul e cu -1 fata de acest update.
Si o chestie interesanta, am ajuns cu o pagina interioara cu PR mai mare decat indexul :)
Sau o pagina interna intens promovata in ultimele 3 saptamani, de la PR 0 a urcat la PR 3 :)
Confirm. Si down si up. Un site creat de curand a luat 2, altul 1. Dar si 2 bloguri au sarit de la 2 la 1.
Intradevar se repeta istoria ca si anul trecut +1 la 3 din ele restul nemiscate
Exact la ce nu ma asteptam am primit iar la care am muncit :( nimic
Confirm si eu ca la 2 site-uri care nu erau updatate de mullllt .. site-ul firmei si inca un site de versuri au scazut cu 1 ... in rest neschimbat.
LE: observ si niste modificari in pozitii dupa niste cuvinte cheie destul de generale ... pozitii care le monitorizez din februarie anul acesta si nu s-a modificat in aceasta perioada absolut nimic.