M-a prins moleseala la cat am citit (prostii in mare parte, ma asteptam sa citesc despre Page Rank in general). Mai spunea cineva, parca trebuia pastrat topic-ul curat, nu? Pr-ul ala gigantic o sa scada, nu stiu ce atata tam tam.
Versiune printabilă
M-a prins moleseala la cat am citit (prostii in mare parte, ma asteptam sa citesc despre Page Rank in general). Mai spunea cineva, parca trebuia pastrat topic-ul curat, nu? Pr-ul ala gigantic o sa scada, nu stiu ce atata tam tam.
Am vazut ca mai multi colegi spuneau ca au avut cresteri pe siteuri noi. Eu confirm crestere pe site de peste 1 an si jumate. Doar cu o unitate, dar e crestere pe site vechi. Cam putin tinand cont ca a avut promovare de curand, dar e crestere.
Am crestere de PR pe 3 site-uri. Va rog confirmati daca ati patit si voi la fel, daca s-a mai modificat ceva si pe la voi. Daca nu, rog un mod/admin sa stearga postul.
Mentinere sau scaderi de 1.
In schimb, cresteri spectaculare pe cuvintele targetate :)
Azi a fost update de page rank la mine. Unele au ramas asa, altele au crescut :)
Se pare ca s-a updatat pagerankul, probabil un update partial.... am obtinut pe directorsubmit.com pr1 de la 0 si pe ongtvph.ro pr 2 de la 1. Acum sa vedem ce voi mai obtine... La voi vreo modificare?
Confirm! Am avut parte si eu de niste modificari, bune. Sunt foarte multumit, sper sa se pastreze. N-am primit pe ochi frumosi, eu consider ca "pe bune".
LE: Cred ca de data asta nu si-a batut joc de nimeni.
Din 12 site-uri nici o modificare ,sper sa apara.
Ce tool-uri folositi pentru a verifica Page Rank-ul?
si la mine a fost ...
Extensii de la Chrome sau Google PageRank Checker - Check Google page rank of any web pages.
Da, mi-a aparut si mie pe niste siteuri care nu aveau PR pana acum.
La mine nici o modificare, deocamdata, ramane de vazut pana maine seara.Citat:
Azi a fost update de page rank la mine. Unele au ramas asa, altele au crescut
Ce a fost la tine?Citat:
si la mine a fost ...
Multi PageRank Check: website analysis - căutare simultană pe mai multe data centere;
https://chrome.google.com/webstore/d...doljacigkahohc - extensie Chrome.
Si eu confirm, la 3 site-uri din 12 am avut parte de modificari pozitive de cate o pozitie.
Confirm si eu , din site-urile pe care le am ... majoritatea nu au modificari, doar un site de 2 luni a luat PR1 si un blog de 1 luna a luat PR2.
Nu cred c-o sa ramana asa treburile. "Aud" in alte parti ca iar a dat Google PR mare noilor site-uri (desi data trecuta a fost exact la fel).
Confirm si eu pe mai multe site-uri, desi nu toate si e ciudat, pt ca toate au fost puse in aceeasi zi, acu vreo luna si le-am promovat pe toate la fel.. deci cred ca este totusi partial si mai urmeaza si la celelalte site-uri la care inca nu s-a modificat
si eu confirm schimbari de pr
Site-uri vechi -> nimic.
Site-uri noi (1-4 luni) -> PR 1, 2, 3
Ce ma incanta. Cu metoda asta am luat pagerank 3 la un site pe .com, desi are abia o luna si ceva.
Deci merge.
si eu am luat ceva PR. dar nu am luat acolo unde ma asteptam sa iau.
sau verificapagerank.net :) instant fara capcha
vezi ca ai erori pe siteul ala, daca e al tau. cand dai sa verifici la mai multe siteuri, da ceva cu undefined index
Yup, un update ciudat precum ma asteptam dupa ultimile valuri facute de Google. Un site mi-a scazut, multe au stagnat si cele noi au luat marea lor majoritate PR1.
Am luat si eu PR6 la un domeniu inregistrat acum 2 luni si PR3 la 3 domenii inregistrate in ultimele 2 saptamani.
am luat si eu PR la la site-ul din semnatura. si la unul mi-a scazut de la 3 la 2.
la site-urile vechi nimic si la 2 site-uri noi am primit pr1
la mine, pr 2 pe un site de aproximativ doua luni. o gramada de pr 1 la categorii tot la siteul asta.
pr 1 pe un site de afiliere. restul au ramas la fel
S-a pastrat PR2 la un site iar altul a crescut la PR1.
Aceeasi poveste ca la ceilalti: site-urile vechi au ramas neschimbate, cele noi au prins PR-uri intre 1 si 5.
Probabil suntem in cursul update-ului si o sa se modifice zilele acestea treburile.
Si la mine la fel, cele vechi au ramas asa, cele noi PR, 1,2,3. Chiar nu cred ca Google, va mai face modificari pana la urmatorul update, adica peste trei luni. Acum vad ca respecta cewle patru update-uri anuale.
La siteurile "vechi" am un singur caz unde PRul a scazut de la 2 la 1, iar la cele noi am primit 4, 2, 2. Sper sa se pastreze :)
Bun , PR 1 pt KeySR :) - inceput promitator :)
La site-urile vechi, care aveau PR3 sincer nu mă așteptam să crească nici să scadă, deci au rămas așa.
La un blog cu PR2, mă așteptam la un minim de 3 și un maxim de 4, nimic! A rămas tot la 2.
La un blog mai vechi de știri am sărit de la 2 la 3, dar la update-ul din februarie am scăzut de la 3 la 2.
La site-uri și blog-uri noi (aproximativ 2 luni), am primit PR1 la două și PR2 tot la două.
La 4 bloguri pe blogspot care aveau PR3 și de care nu m-am ocupat decât o dată, de două pe lună, am scăzut pe toate la 2.
Oricum, sper să nu fie permanent și să se mai facă modificări. Ciuda mare este pe blogul de care ziceam că nu a crescut de la PR2 și am scris aproape zilnic pe el, am obținut și multe link-uri bune, dar a rămas la fel, ciudat.
Acum are si jingle.ro pr2 :) E un inceput bun.
Update-ul asta a fost unul foarte ciudat.
Am vazut multe site-uri care desi au primit link-uri multe, nu au primit niciun PR.
Cel mai la indemana exemplu care imi vine acum in minte e Zero Stiri a lui Zoso (aruncati aici sa vedeti ce spune open site explorer despre el.) care desi are enorm de multe link-uri, tot pe PR0 a ramas.
Ce ziceti?
@Matei : Mie nu-mi merge link-ul tau dar cand am verificat apare ca are PR4. Cu prcheck mi-a dat eroare, dar cu plugin-ul de la Chrome(SEO for Chrome) imi arata 4.
Confirm si eu update-ul pentru un domeniu destul de nou ... vechime o luna PR 1.
si eu tot 4 vad la zero stiri.