Am scanat toate domeniile .ro de 3 litere si am facut o lista cu cele care mai sunt libere pentru cei interesati: Domenii .ro de 3 litere [update 2012] | Dragoi Ciprian
Versiune printabilă
Am scanat toate domeniile .ro de 3 litere si am facut o lista cu cele care mai sunt libere pentru cei interesati: Domenii .ro de 3 litere [update 2012] | Dragoi Ciprian
am gasit in lista ta un domeniu pentru cei ce se ocupa de continut adult f u t . ro
nu cred ca te lasa sa-l inregistrezi
pe mine nu ma intereseaza nisa
Multumesc, am cumparat wdz.ro :D . Sper sa fac ceva frumos.
Am scanat-o si eu acum un an, nu prea mai sunt cuvinte ramase, doar abrevieri, acronime sau extensii de fisiere/alte chestii it. Mi se pare ca mai e un singur cuvant in engleza.. shy.ro.
Stiti unde gasesc o lista cu domenii .ro de 2 litere sau nu mai sunt astfel de domenii ?
Nu mai sunt de vreo 1 an
Am rasfoit si eu putin lista cu domeniile din 3 litere si apropo de cele indecente mai sunt si c o i.ro si c u r.ro .
nimic, anu trecut au fost ultimele de 2 caractere.
tocmai am terminat de verificat si eu toate domeniile de 2 litere/cifre pe .ro (combinatii a-z + 0-9) si totul e ocupat !
am zis sa verific si eu lista completa de 3 litere ... urmeaza maine sa am si eu rezultatele ..
nu prea prezint incredere, nu? :)
Star, ca sa ai o lista de o acuratete maxima, verifica si unde anume sunt inregistrate. Multe din cele inregistrate la edomenii.ro cu plata anuala si unele vor fi disponibile din cand in cand. Numai eu am inregistrat o gramada de domenii de 2 litere la care apoi am renuntat. Uneori am anuntat public acest lucru, cum ar fi aici, alteori nu.
Asadar, pentru cine mai e interesat de astfel de domenii, fiti cu ochii pe cele inregistrate cu plata anuala..
@kidu, ba da ... dar e mai frumos cand le am eu in baza de date
@haos, automat cand le bag in scriptuletzu meu se pastreaza si registraru care mi-l afiseaza in lista ... deci e ok :)
Apropo, exista un loc unde poti sa verifici ce domenii .ro sunt inregistrate anual ?
din pacate nu. In functie de registrar poti sa iti faci o idee dar nici aia nu e "accurate" ... oricum, tot ce are la registrar ICI - ROTLD e clar ca nu e anual.
Eu ziceam asa in general, si pentru cei care nu au scriptul tau, sa stea cu ochii pe cele de la edomenii (si inca doi registrari) pentru ca exista posibilitatea sa fie libere din nou.
vad ca pe 23 dupa cele spuse de autorul topicului mai erau libere 8465 domenii din 3 caractere libere ... au ramas 8448 ...
Am mai rulat scriptul odata astazi: Domenii .ro de 3 caractere libere in 2015