Keyword.net si de la mine, mai ales daca e site adresat romanilor.
Versiune printabilă
Keyword.net si de la mine, mai ales daca e site adresat romanilor.
Magazin + nume nisa.
Dupa trafic.ro ok, magazin online aduce mai mult trafic:
1.261 magazin online
378 magazin piese auto online
362 magazin online haine
286 magazin online piese auto
198 magazin pescuit online
198 mihai albu magazin online
138 magazin online pescuit
98 magazin auto online
97 miniprix magazin online
96 magazin de pescuit online
Vezi si nisa
Ex electrocasnice (am pe cel cu link in lucru)
420 electrocasnice
201 electrocasnice online
111 magazine electrocasnice
84 domo electrocasnice
80 electrocasnice incorporabile
62 saturn electrocasnice
59 piese de schimb electrocasnice
57 importator de electrocasnice
52 electrocasnice carrefour
39 aparate electrocasnice referat
Prefer sa targetez electrocasnice online pentru nume domeniu decat sa prind vizitatorii interesati de magazin online sau electrocasnice.
Nu impartasesc opinia ta . Despre comportamentul eKeyword nu ma pronunt pentru ca nu am o experienta in acest sens , dar in ceea ce priveste restul afirmatiilor am cateva observatii :
1.In foarte multe cazuri ,keyword.org este sub KeywordOnline.com si/sau eKeyword.com . Extensia este foarte importanta in numele unui domeniului , iar un com e com iar org e mult sub . Uneori volumul de cautari e chiar mai mare pentru keyword online decat pentru keyword . Nu mai vorbesc de cati se vor uita chioras in Romania cand vor vedea .org . Chiar si tu ai alege MagazinOnline.com fata de Magazin.org . Eu as alege si eMagazin.com inaintea lui Magazin.org . Singurul avantaj al lui magazin.org ar fi ca e mai scurt .
2. Una din functiile principale ale numelui de domeniu , ba chiar principalul rol al numelui domeniilor ( daca e sa ne luam dupa rezultatul chestionarului initiat chiar de mine intr-un alt thread ) este brandabilitatea . Asadar in marea majoritatea a cazurilor este cazul sa ne batem capul cu extensia si numele .
3. Din punct de vedere strict tehnic , redirectul de la domeniul zis brandabil la cel pentru SERP , este o solutie , dar are , in opinia mea , dezavantajul de a nemultumi unii useri care se vad dupa cateva pagini "pe un alt site " . Asta la brand dauneaza .
Eu am votat atentie pentru Romania insa, keywordonline.com pentru ca sunt enorm de multe cautari care includ online, spre deosebire de alte tari din EU, mai ales pe nise comerciale.
Brandingul e branding, seo e seo :)
Fiind vb de forum de seo am ales versiunea 2 pt a ajunge in top mai usor.
Pentru brand teoretic nici nu ai nevoie de seo, caz concret cu o florarie online a unui amic, care a avut inclusiv reclama la tv.
daca vorbim de easy seo, in cazul in care alegerea facuta este pentru un proiect mic aleg
keywordonline.com
Daca bugetul pentru proiect are multe zerouri cu siguranta aleg
keyword.net