Cuponul e valabil pana la sfarsitul lunii. Deci ar trebui sa mearga.
Eu nu am luat pentru ca nu merge sa platesti cu paypal.
Versiune printabilă
Cuponul e valabil pana la sfarsitul lunii. Deci ar trebui sa mearga.
Eu nu am luat pentru ca nu merge sa platesti cu paypal.
Eu plateam cu cardul, nu era problema, insa in cos imi apare 8,17 inainte de a ajunge la plata cu detaliile platii, de asta ma mir.
Stiu ca nu merge cu Paypal, promotia imi apare pe front page, dar in cos pauza. O sa mai incerc pe seara, mersi.
In ultima perioada, cam 1 luna si ceva, au fost foarte multe coduri care reduceau costul la $2.95+icann pentru domeniu nou sau transfer. Am incercat si eu cam tot ce am vazut si nu mi-a redus pretul. Eu cred ca o data ce ai folosit unul, nu te mai lasa sa folosesti altul care ofera aceasi reducere. Nu stiu insa pentru cat timp ai restrictia asta. Trebuie sa astepti alt cod, care sa ofere alt pret pentru a profita. Problema nu este numai la tine.
Codul LKS295V, dat de Vali a funcționat la mine, am adăugat și un alt domeniu .info pe lângă .com, prețul final a fost de 3 dolari și aproximativ 30 de cenți, plătit cu cardul.
Exact acelasi mesaj il primesc si eu si @valentino. Codul e diferit, dar promotia nu se mai aplica.
daca ati folosit orice alta varianta de cod pentru valoare respectiva ( 2.95 ) nu mai merge alt cod.
Cum a spus si Serban, folositi deja un cod de reducere, dati remove si bagati noul cod. La mine merge , multumesc pt. pont !
Daca imi fac alt cont si incerc cu acelasi credit card ca la contul meu de baza cu care am mai cumparat, nu se aplica, nu? Va vedea ca am mai folosit acelasi discount cu acelasi card.
Poti sa dai remove si sa pui codul, tot degeaba. Eu sterg tot din link pana ce`mi ramane doar basket. Imi face full price, apoi pun codul asta si la fel, 8,17. Probabil au vrut sa limiteze pe cei care cumpara domenii doar cand sunt reduceri.