eu am 5 conturi pe gd cu 5 carduri diferite, 3 ale mele, 2 din familie, folosesc acelasi cod, fara probleme.
Versiune printabilă
eu am 5 conturi pe gd cu 5 carduri diferite, 3 ale mele, 2 din familie, folosesc acelasi cod, fara probleme.
Godaddy style:
In stanga am browserul identificat prin ceva cookie-uri, in dreapta avem browser fara cookie-uri:
In ambele - ne-logat!
http://seology.com/shots/Go_Daddy_Do...022-182239.png
Am adaugat in cos in partea din dreapta, apoi am cumparat. Era "by default" o reducere, dar doar pentru cei care nu au mai vizitat site-ul. Clientii vechi - zdrente, ne pisam pe ei.
Mi se pare urat din partea lor sa faca asta.
Try it yourself.
Eu am comandat ieri 2 domenii .com. La primul am beneficiat de 2 reduceri (una pe cuponul de mai sus) care au dus domeniu la 3.13 usd. Pentru al doilea domeniu am platit 8.17 usd.
PS: sunt client vechi.
Citat:
special offer! .com just $1.99*! Additional .coms just $7.99* per year! Plus icann fee of $0.18 per domain name per year. $1.99 price good for the first year of one new or transfer .com per customer. Additional years or .coms may be purchased for $7.99 per year. Discounts cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, paypal® or alipay to redeem this offer. Your discount will be applied in your shopping cart.
gofb006a
.US free de la domain.com (vezi aplicatia)
Sa-l folositi cu placere! Eu .us-uri nu cumpar.Citat:
Coupon created on 2012-11-01
Expires on 2012-11-09
Coupon Code: DOTUS_533dc487f8
Nu indic sa cumparati .us daca voi sau o ruda de a voastra nu locuieste in US, puteti ramane fara domeniu...Citat:
.US free de la domain.com (vezi aplicatia)
Cupon la name.com:
$5.99 on .BIZ domains - "biz"
Godaddy.com:Citat:
There's power in the Web! Hit every goal with a $5.00* domain. Just enter offer code WORLDWIN at checkout to save.
Citat:
Get your $5.00* .COM today and kick start your web presence!
...sau clic aici.
Godaddy - GTNGROM20 - domenii .com cu $3.13 (ICAAN inclus). Plata cu cardul. Nu stiu daca merge si cu Paypal. Sau click aici pentru link direct (luat din campania Google adwords).