Altceva .com un pret mai mic ?
Versiune printabilă
Altceva .com un pret mai mic ?
Daca vrei neaparat sa-ti iei un domeniu ieftin acum acum, baga-mi 2.18 dolari pe paypal (pentru ca-s pe 0) si-ti iau unul cu pontul de aici:
Eu am pastrat codul si nu mi-am luat... si nici nu vreau sa cumpar acum nimic. Astept PM daca e.
LE: Merge doar cu card, si acol` is pe 0. Daca-ti dau link-ul, presupun ca poti lua tu sau? Ai casuta full.
Un cod pentru domenii? Si altul pentru renew .org, .com, .info (godaddy)? Multumesc.
Pentru renew (com net org info), funcționează perfect vechiul cod GDBBREN8. Nimic nou. Reducerile sunt maxime.
Pentru înregistrare nouă, funcționează FAN3 pentru .com. L-am testat acum și pentru celelalte (.net .org .info .biz) și pare să funcționeze și pentru acestea.
Mersi, neo. E ceea ce cautam, mai ales la renew.
ceva petru renew domenii .co, la godaddy va rog?
Multumiri in avans
@robyroy ai incercat GDBBREN8 și nu a funcționat ? Pentru mine a mers aproape la toate extensiile pe care le am la Godaddy. Din păcate nu am niciun .co la Godaddy pentru un test.
* pentru o reducere de: 30% prin codul gdbbe994 și 35% prin codul FB30TLD .
Să nu fac un nou post: dacă aveți pentru renew de plată mai mult de 100$, se poate utiliza codul GD50BBPD5. Reducere de 50% din total.Citat:
SAVE 30%* - No Minimum!
*Not applicable to ICANN fees, taxes, sale priced domains and transfers, bulk domains and transfers, premium domains, Search Engine Visibility advertising budget, or gift cards. Discount reflected in your shopping cart - cannot be used in conjunction with any other offer, discount or promotion, or in connection with special partnership discount programs. After the initial purchase term, discounted products purchased with special offer discounts will renew at the then-current renewal list price.
renew: GD50BBPD5, 7.5 pentru net, 8.5 pentru com/org/info
Domenii .org ieftine la Godaddy.
Clic me.Citat:
SPECIAL OFFER! Get Your $5.99* .ORG Now.
Domain Name | Advanced Domain Name Search Tool - Go Daddy
Citat:
SPECIAL OFFER! .COM just $2.95*! Additional .COMs just $7.99* per year!