a mai folosit cineva arvixe.com? Ceva review-uri? Ca e interesanta oferta lor :D
Versiune printabilă
a mai folosit cineva arvixe.com? Ceva review-uri? Ca e interesanta oferta lor :D
Si hostgator are oferta faina de BF.
Coduri pentru reduceri la fiecare ora pe namecheap.com
- a fost unul de 0.99 la transfer com/net/org
- acum e unul de 5.98 la transfer com/net/org
- vor urma si altele, la fiecare ora
- teoretic peste 2 ore ar trebui sa intre cod pentru 0.98 la inregistrare com/net/org
Eu am luat vps-uri si conturi shared, sau miscat foarte repede, vps-urile merg foarte bine, domenii-le gratuite au fost configurate automat, ce mai e de spus? acum incerc sa fac rost de bani sa mai cumpar niste pachete, asa ceva nu cred ca o sa mai gasesc sa ramana reducerea pe viata, la hostgator reducerea ramane doar pentru prima luna, sau pe ce perioada cumperi, vreau sa ma mut de la hostgator pentru ca aici nu imi cer tva si ies mult mai ieftin.
Sa fie profesionisti si sa fie prompti cand apelezi la suport, ca altfel poate sa aiba reducerea pe 3 vieti :)
La hostgator am luat dimineata un plan baby cu vreo 80 dolari/an (tva inclus). Din punctul meu de vedere merita fiecare cent.
Am luat si eu de arvixe un cont si am avut contul si domeniul instant. De asemenea am intrat si in programul lor de afiliere, au comisioane faine.
sigler199 / godaddy / .com / 1.99$
Un cod pentru renewal .com la godaddy?
edit:
am gasit, daca mai are cineva nevoie:
gdbb776 - .com renewal for $8.49 each
IAP199CA / godaddy / .com / 1.61¤
Pentru inregistrare de domenii al godaddy am gasit asa:
registration 1.99 + 0.18 = 2.17
cjcRMN199
IAP199CA
sigler199
Stiu ca doua dintre ele au fost mentionate, dar le-am pus la un loc ca sa nu umblati prea mult dupa ele.