Se pare ca FLOCK299 a fost valabil doar pentru 500 de utilizari :(
Eu l-am folosit la ora 10.00 si a functionat. Acum e invalid, intr-adevar.
Versiune printabilă
Se pare ca FLOCK299 a fost valabil doar pentru 500 de utilizari :(
Eu l-am folosit la ora 10.00 si a functionat. Acum e invalid, intr-adevar.
Cica:
...si vorba vorbei mele: "clic aici".Citat:
Do you have dreams for your website? If you build it, they will come.
Try our NEW Website Builder & get a FREE* domain!
FLOCK299, desi apare pe godaddy cand intru, nu e valabil.
Am folosit insa cu succes cjc495wd2 pentru 5,13$ cu ICANN inclus.
Ai reusit sa platesti prin paypal cu acel voucher Valentino?
Am vrut sa cumpar, am dat checkout si aparea si paypal insa nu am platit pentru ca a trebuit sa plec. Cand am revenit am dat refresh insa nu ma mai lasa sa platesc cu paypal.
CJU495WD2 valabil pana pe 25.09 pentru inregistrate domenii .com.
Moniker.com - domeniu .com $5.99 - oferta expiră la 21.09.2012.
Citat:
.COM Domains Are Now Just $5.99!
Great news - we have extended our .COM promotion and lowered the price by 37.5% to just $5.99! This offer ends on September 21st and applies for the first year of the domains registrations. Time is limited so register your .COM domain today!
Nu sunt sigur ca se incadreaza la categoria potrivita, dar:
Vote Namecheap for Best Domain Registrar and unlock $.99 domains!
Help Namecheap win the title "Best Domain Registrar" and unlock a 24 hour $0.99 domain promotion if we win! Click Here ( Five Best Domain Name Registrars ) to cast your vote!. Voting ends at Sept 18th, 2012 at 6am eastern time. Act now and tell your friends!
Tocmai am primit pe email: la 1and1 pana pe 30 septembrie - .com la $0.99 (taxa ICANN e inclusa).
Din cate inteleg, este un maxim de 5 domenii pe cont, daca fiecare domeniu e inregistrat intr-un contract diferit.
fix in aceeasi perioada anul trecut au avut oferta asta, doar ca nu aveau limita la numar de domenii.
din pacate administrarea tembela, nu greoaie ( trebuie sa iei fiecare domeniu in parte pentru a anula reinoirea automata <default>, sa schimbi dns, etc ) ii face insuportabili.
bonus, anul trecut cel putin a durat intre 2 si 5 zile sa inregistreze domeniile efectiv ( din momentul comenzii mele )