Folosit. :*
Versiune printabilă
99luv inca merge. doar ce l-am folosit.
NOVDOMAIN1 - inca functioneaza. (.com/1.99$)
Blackfriday la mxhost:
Ataşament 2986
DespreGazduire.Ro anunta Black Friday in data de 29 Noiembrie 2013. Te vom surprinde cu preturi unice la domenii si servicii. ACUM este timpul sa-ti alegi domeniul si serviciul dorit la un pret absolut unic in Romania.
50 % Reducere pentru Gazduire Web, Reseller Gazduire Web, VPS XEN, VPS OpenVZ, Gazduire Radio.
30 % Reducere pentru domeniile .RO Anuale, .COM, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ
70 % Reducere pentru domeniile .EU
Pentru reducerile la servicii utilizati codul de discount PROMOSERV.
Pentru reducerile la domenii utilizati codul de discount PROMODOM.
Dupa parerea mea cea mai buna oferta vine de la arvixe.com, orice pachet cu reducere 50% (reducerea se aplica pe viata) pe langa asta la orice pachet cumparat primiti un domeniu gratis la alegere, pe viata, puteti cumpara cate pachete vreti cu acelasi cupon, "BLACKFRIDAY", am cumparat cateva pachete si am mai primit o reducere de 10% care o pot folosi oricand, 100$ adword si o gramada de chestii gratis...
Voucherul e valabil doar pentru anumite tari si/sau conturile noi?
toate tarile, nu stiu daca doar pentru conturi noi, eu am facut contul cand am cumparat, aseara.
GoDaddy Black Friday gd31134bc
SAVE 35%* off your entire purchase - No Minimum!
*Not applicable to ICANN fees, taxes, premium domains, premium templates, Search Engine Visibility advertising budget, gift cards or Sunrise/Landrush registration or pre-registration fees. Cannot be used in conjunction with any other offer, sale, discount or promotion. After the initial purchase term, discounted products will renew at the then-current renewal list price.