Din pacate nu dar intentionez sa il achizitionez.
Versiune printabilă
Rog o parere despre domeniul spatiicomerciale.net
Mentionez ca toate .tld-urile pe domeniile cu keyword-ul "spatii comerciale" sunt luate atat cu "-"", cat si fara ea. (ro, com, net, org, info)
Va multumesc frumos anticipat! :)
Cel putin 250 de Euro, parerea mea. e un nume extrem de sugestiv si se poate dezvolta un proiect frumos pe el.
Rog si astept parerile dvs. cu privire la urmatoarele domenii:
croaziera.net / serviciiweb.net / bloguri.net / concediu.net / plaja.net / masinidespalat.net / prezentare.net / avioane.net
Va multumesc frumos anticipat! :)
Andrei
Serviciiweb : un nume de domeniu ideal pentru preastatorii de servicii online. Undeva la 150 eur
Masinidespalat : un domeniu buniecel pentru afiliere : Undeva la 70 eur
Croaziera : ~50 eur
Pentru celelalte nu as plati mai mult decat taxa de inregistrare. Parerea mea.
parca cu 15e am dat masinidespalat.org, si nu se inghesuia nimeni. Net sa zicem 25 cu larghete.
restul nu prea sunt keyword, posibilitati de branding mic, cel putin eu nu as alege decat com/ro in cazurile tale.
singura mentiune la bloguri.net unde ideea de net=retea e binevenita, ar merge 200e, in functie de proiect.
masinidespalat.net 60-80euro , croaziera.net 60euro, serviciiweb.net 100-150euro, bloguri.net 100-150euro, concediu.net 50euro
Astazi am achizitionat un domeniu .net din trei caractere. Desi este de forma LNN.net, mi se pare destul de brandabil.
Domeniul este q90.net . Ce ziceti, cat ati plati pentru el (sunt sincer curios sa vad daca suma platita pe el este justificata sau m-am pacalit)