Ghid pentru preturi
Versiune printabilă
Merci de ghid, stiu de el (ghidul reprezinta suma minima de vanzare, care poate diferi de la domeniu la domeniu). M-ar interesa parerea voastra.
offtopic (si scuze daca deranjeaza):
Cu foarte multa rabdare, poate cei de la Audi iti vor face o propunere care sa te unga pe suflet si sa se cheme 'a real big deal' :) Deocamdata s-a ajuns la Q7 ..
Acum 2 zile ma uitam pe niste preturi ale unor domenii (sugestive/brandabile intr-adevar) dar al caror pret mi se parea nejustificat de mare ( > 150k USD). Nu, nu erau din 3-5-8 litere daca se pune problema de lungime.
Nici un deranj :)
Nu vreau sa vand domeniul (cel putin nu acum), vreau doar sa stiu daca am platit prea mult pe el, sau l-am luat acceptabil. Atata tot .
de curiozitate, cat credeti ca valoreaza domeniul telefoaneieftine.org ?
Sunt si eu curios cat valoreaza un domeniu de genul 5i.ro (o cifra+o litera) avand in vedere ca nu mai este nici unul liber pe .ro . Multumesc !
Pai depinde ce poate insemna. La ce l-ai putea folosi?
De transformat il poti transforma in orice (scurtare url,magazin online) etc are avantajul ca este scurt si usor de retinut. Si cel de mai sus a fost doar un exemplu pe mine ma interesau domeniile de acest gen pentru ca am mai multe :)
Un feedback despre rcdfashion.com? vreau sa vad cam la ce suma s-ar invarti.