iazi.ro
edtf.ro (evenimente de tot felul)
Versiune printabilă
iazi.ro
edtf.ro (evenimente de tot felul)
Glumeam, totusi poate fi o idee :))
Multam fain baieti. Am primit si pe pm un pont, tin sa-i multumesc si lui de idee. Astept si altele, nu e graba.
Concedii.info eliberat astazi, inregistrat prima oara acum 6 ani. Domeniu interesant pentru un proiect afiliat pe turism.
cabinetestomatologice.org
jocuri-online.mobi
jocurionline.mobi
asigurarideviata.org Available
Mă interesează un domeniu pentru noutăți din lumea ”anime”. M-ar interesa ca domeniul să nu fie exact mach , gen anime reviews ci să fie un nume ușor de reținut pentru a deveni brandabil în timp. Aștept sugestii atât pentru .ro cât și pentru .com !
Poate mă ajută cineva cu un pont pentru un magazin cu obiecte de Crăciun destinat uk/us. Nu contează tld-ul. Mersi :)
xmasgiftshop.net
un pont pentru un prieten , vrea sa foloseasca siteul ca sa isi expuna lucrarile 3d (, schite de case etc ) , numele siteului sa fie in romana , com , net
Va multumesc pentru ponturi.
A ales cateva sau, mai bine zis, a facut o lista cu cateva de forma event+ceva sau ceva+event cu tld ro. E cam greu de luat o decizie, insa nu-mi apartine.
Mai am o rugaminte, una bizara ce-i drept.
Am un client care doreste sa-si extinda portofoliul de firme si doreste sa intre pe poata restaurantelor bucurestene cu un restaurant de lux.
Nu are in clipa de fata un nume anume si vrea sa fie liber si tld-ul RO. Asadar, oricine are vreo idee de ceva mai mult decat brandabil, il rog sa mi-o ofere pe pm.
Ca si premiu, va avea parte de o masa undeva in centrul Bucurestiului.
Numai bine.
de lux, de lux.. international, italian, frantuzesc...
Orice tip de meniu, restaurant exlusivist cu acces pe baza de invitatie.
thecapital.ro
opulus.ro
burlesq.ro
noma.ro
Emeralds.ro
splendide.ro
expelled.ro
exclusively.ro
solely.ro
culinary.ro
sassi.ro
raymi.ro
delectica.ro
balaboosta.ro
-------------------------
pantofi-dama.com
Fiti pe faza maine daca vreti acest domeniu: filmetari.net
Pentru cei interesați, în curând în licitație exclusivă pe GoDaddy Auction.
If you've ever dreamed of owning a prized, one- or two-character .ORG domain, you're about to get your chance. The .ORG registry is releasing 42 highly sought-after domains, listed below, exclusively through Go Daddy Auctions®. These domains are extremely rare and incredibly valuable, so don't miss your chance to claim one for yourself.
Available .ORG Domains:
a.org
c.org
d.org
e.org
h.org
i.org
k.org
n.org
o.org
q.org
s.org
t.org
v.org
w.org
z.org
b3.org
bp.org
c2.org
cq.org
e3.org
fs.org
h9.org
hb.org
i6.org
k4.org
lo.org
nh.org
nq.org
qd.org
ts.org
wz.org
xq.org
zg.org
zi.org
zq.org
2c.org
2w.org
3p.org
5v.org
6j.org
7d.org
7e.org
neo aici se pun ponturi de domenii libere sau care expira in curand.. nu avem mii de euro sa licitam niste domenii...
Titlu thread este "Ofer gratis ponturi domenii". Nu se menționează că doar anumite categorii de domenii pot fi postate aici și nu era necesar să deschid un nou topic pentru o singură informație.
Revenind la subiect, consider informația utilă. Eu unul voi participa ca reprezentant al unor clienți. Poate sunt și alte persoane care citesc SeoPedia și vor fi interesate, pentru sine sau colaboratori.
Domenii scurte libere:
5yov.com
a7am.com
624f.com
sui9.com
65zu.com
o-fi.com
b-uk.com
aeezy.com
rioxe.com
zynku.com
hubru.com
Ma intereseaza si pe mine un .ro scurt si brandabil pentru un viitor site ce se va adresa exclusiv femeilor. Ceva idei?
Multumesc!
femin.ro
femis.ro
Multumesc Serban Cristian! Mai astept idei. Multumesc!
neplaceroz.ro
si eu as dori un pont la fel ca Laurentiu: site exclusiv pt femei doar ca va fi pentru EN. am mai cerut asta acum 3-4 luni dar proiectul a fost amanat.
merci.
gotfashion.net/org
Ma intereseaza un nume de domeniu pentru un magazin online, scurt, brandabil care sa fie si usor de retinut.
magazinul va fi cu scule electrice de mana, noi si uzate polizoare, bormasini, etc, produse de anticariat.
Multumesc anticipat
Doresc si eu o sugestie pt un site dedicat produselor apple in special iphone.
Cat mai scurt.multumesc( nu doresc domenii ce contin iphone,apple si etc )
istores.roCitat:
Doresc si eu o sugestie pt un site dedicat produselor apple in special iphone.
Cat mai scurt.multumesc( nu doresc domenii ce contin iphone,apple si etc )
istack.ro
imake.ro
iforge.ro
idraft.ro
pentru mine nu are nimeni nicio sugestie :)
Ma intereseaza un nume de domeniu pentru un site despre linux / tutoriale linux, fara domenii .ro
Multumesc frumos!