linuxisfun.comCitat:
Ma intereseaza un nume de domeniu pentru un site despre linux / tutoriale linux, fara domenii .ro
Multumesc frumos!
linuxunixtrain.com
Versiune printabilă
linuxisfun.comCitat:
Ma intereseaza un nume de domeniu pentru un site despre linux / tutoriale linux, fara domenii .ro
Multumesc frumos!
linuxunixtrain.com
O sa caut maine :)
homelinux.biz
virtual-linux.com
euslinux.com
linuxid.org
asklinux.org
linuxtoy.info
linuxproj.com
ceasuridama.org, jucariicopii.org libere
bancuri-noi.net
jeansi.org
calatorie.info
geamuritermopane.net/org
geamuri.org
afaceri-online.org
concedii.org
gazon.org/info
feronerie.org/info
invata.org
Hainute.NET - eliberat; un nume foarte bun pentru un magazin de haine online pentru copii.
Este memorabil, potrivit cu targetul (diminutivul), extensia e sugestiva pentru o intreprindere online; nu este EMD, dar nici un cuvant inventat, greu de retinut.
Ceva care sa se potriveasca ideii de Blog de profesor, aveti? Preferabil pe .ro. Multumesc frumos.
educatorul.ro
este cineva inspirat sa-mi dea un pont pe .ro care sa contina cuvantul mediator sau mediere ? Sau ceva brandabil pe nisa aceasta! Multumesc anticipat!
cursulbnr.net - il eliberez maine :)
Aveti idei pentru un proiect care doreste a promova evenimente?
Vreau ca numele sa fie brandabil (sonoritate si usurinta in retinerea numelui sunt cele mai importante chestii).
Va fi un proiect pe .ro.
Deci cuvantul principal: evenimente.
Se va dezvolta, cel putin la inceput, doar pe Cluj-Napoca...deci daca nu aveti idei brandabile strict pentru 'evenimente' puteti sa incercati si o combinatie cu 'cluj'.
Mersi frumos.
evenimentedecluj.ro
clujevent.ro
Daca e exclusiv pentru Cluj, pontul 'clujevent.ro' e perfect.
Si eu am cautat pentru un prieten ponturi pentru un astfel de portal, unul generalist, nu prea am gasit ceva extraordinar.
eventbook.ro
eventagenda.ro
evente.ro
eventul.ro
flashevent.ro
altevent.ro
Astea le-am notat. Daca te ajuta in vreun fel, alege cu incredere.
consignatie.net ro/com/eu/org/info taken
partycluj.ro
Mersi frumos baieti.
As alege totusi un domeniu care sa nu contina cuvantul 'cluj' in cazul in care proiectul se extinde si in alte orase, sa elimin din start un eventual handicap.
Pana acum imi place mult ideea lui Cristian, clujevent.ro. Mai cantarim putin lucrurile si luam o decizie.
Daca mai aveti idei nu va retineti.
Mersi fain tuturor.
Salut,
Ma intereseaza un nume de site pentru un domaniu .com de prognoza meteo insa nu neaparat EMD, ceva mai degraba brandabil, usor de tinut minte si din cat mai putine litere.
Mc mult.
Un pont pentru un site de servicii sonorizare dj (nunti botezuri aniversari)
Multumesc anticipat .
@focus18 DJ-nunta.info
Multumesc Merch este interesant il trec pe lista , astept si alte propuneri.
pensie.net
ro/com/eu/org/info/de/it/nl/tv taken
micapublicitate.info
pastile.info
Salut!
Vreau si eu un pont pentru un domeniu de reduceri generale, sa fie pe .ro si daca se poate sa fie si brendabil, dar si seo friendly.
Multumesc anticipat!
Ok, atunci sa fie ceva brendabil.
Personal, imi place un domeniu detinut de Tom, Cele mai mici preturi - Cele mai bune oferte | Magazine Online
Nu stiu ce ganduri are cu acel proiect si daca il va continua vreodata, incearca sa vb cu el daca iti place.
Ceva brandabil care sa aiba o legatura cu reducerile, nu prea gasesti...am cautat intr-o perioada ceva asemanator si mi-am rupt capul ~2 ore, fara sorti de izbanda.
Bine, ar mai fi varianta sa te interesezi de proprietarii anumitor domenii deja inregistrate, dar pe .ro e mai greu.
redigo.ro - vine din latina, se traduce prin a reduce 'ceva'
Numai bine.
Vreau sa incep afilierea cu profitshare si 2parale pe nisa de telefoane insa am nevoie de un pont bun de domeniu. De preferat .com sau .net, ceva sa dea bine. Multumesc.
Am eu telefonieftin.com daca vrei discutam, l-am inregistrat acum 4 zile.
callplace.com/net
ultratelefon.com/net
itelefon.com (i vine de la info)
Multumesc Dragos. Ultimele tale 2 ponturi ma pun pe ganduri. Deasemenea multumesc Ionut insa caut ceva oarecum brandabil. Mai astept putin si daca nu ma voi decide asupra ponturilor lui Dragos.
Uite inca cateva:
telefonarie.com/net
telefonulet.com/net
întelefon.net
Cu placere :)
Se pare ca itelefon.com e luat. Ramane un .net. Astept si alte ponturi.
As dori si ceva ponturi pentru intreaga nisa de IT. Ceva general precum electroreview.ro (dau un exemplu). Multumesc.
tunsori.net
ro/com/eu/org/info taken
sry, dat de 2 zile :)
Offtopic:
DA, e in lucru versiunea noua, din pacate sunt prea multe proiecte la care lucram in acelasi timp. Costo.ro e marketplace. Pentru reduceri facem altu, care o sa fie inclus in costo. oferte.costo.ro sau altfel.
Ce nu inteleg eu, si nici Dan, ( "consilierul" meu pe probleme cu domeniile :) ) , e definitia la "discount" pe care o avem noi romanii.
Diferenta intre reducere, oferta, promotie, discount, .... in conceptia romanilor este?
oferta - definitie | DEX online oferta: Propunere făcută de o persoană altei persoane pentru vânzarea-cumpărarea unor mărfuri,................Totalitatea mărfurilor destinate consumului, aflate în circulație
reducere - definitie | DEX online reducere: Micșorare, scădere, diminuare.
promo promotie :Promovare a unui produs, în vederea intrării pe piață sau a creșterii vânzărilor, pentru a face cunoscută o marcă sau un nou tip de produs.
discount - definitie | DEX online discount : reducere de preț pentru un cumpărător anumit, în anumite condiții de achiziționare a mărfii
Site-urile gen groupon, erau defapt "reduceri colective", acum sunt O VARZA colectiva. Nu mai exista reduceri colective, exista nimic la pret care "pare mic".
Ce sunt site-urile: groupon, zumzi, redutii, vulping, .... site-uri de?
1. reduceri
2. oferte
3. promotii
4. discount
5. ..... ?
Preluate din engleza? oferte = deals, reducere = reduction, discount = discount (se scrie discaunt cred :) ), promotie = promotion.
@ ionutzz23: e brandabil, nu brendabil. Ai scris de 2 ori! BRAND = BRANDURI, domeniu brandabil, e cam "topor", dar merge. brendabil, nu merge! Cel putin la mine la tara, nu intelege nimeni ce zici.
Ce fel de reduceri vrei sa vinzi? Reduceri la? Sau sunt oferte la? Promotii la? Care e proiectul defapt? Nu trebuie sa-mi zici exact cum faci, ca poate iti "fur" nisa, dar ce vrei sa oferi defapt!
Reduceri - Promotii - Discount - Oferte ?
Eu mi-am luat oferte.info pentru costo, si planul era sa public "oferte, reduceri, promotii, discount" dar astept si eu parerea voastra despre ce model de site sunt site-urile de mai sus, si poate caut alt domeniu.