jocuriminiclip .org .info - șterse / libere; restul gtld cu / fără liniuță sunt ocupate; exacte locale 60.500 - extinse locale 110.000.
Versiune printabilă
jocuriminiclip .org .info - șterse / libere; restul gtld cu / fără liniuță sunt ocupate; exacte locale 60.500 - extinse locale 110.000.
mytrafic.ro
cazareinbrasov.org/info
eurofotbal.net/org
eImobiliare.net recent sters
ro/com/eu/info taken
Salutare
As avea o rugaminte pentru cei cu mai multa inspiratie ca mine - un pont de domeniu pentru .ro, brandabil pe cat posibil, nu e un aspect obligatoriu, pentru un site pe care sa se prezinte oferte, promotii si reduceri de la diverse magazine online (fie pentru afiliere emag, fie pentru 2parale), insa nu doar de pe o nisa, gen carti, ci reduceri si oferte pentru mai multe tipuri de produse
Multumesc
sora mea isi deschide "un salon de intretinere si remodelare corporala" ... ceva sugestii?
multumesc anticipat
salon+brand ( salon iulia, salon mistery,etc )
PantofiMireasa.NET - [4.400] cautari lunare locale exacte
bijuterii-online.eu
dictionar-online.info/eu
e-turism.eu
sporturi.eu
realizare-site.org
vremeabucuresti.org
rochita.org/eu
@valentino
xreduceri.ro
x-reduceri.ro
ipromotii.ro
--------------------
FRESH
jocuri-logice.info
jocuri-mario.info
HoroscopDragoste.biz / Horoscop-Dragoste.biz - restul ocupat, cu / fără liniuță; exact local 74.000 - extins global 135.000;
Majoritatea avem date de contact publice, un mail care sa confirme ca a cumparat domeniul respectiv nu ar strica..Citat:
Ce facem cu cei care nu au cont seopedia?
Cartis Dragos,
Eu am cumparat domeniile, am citit abia acum thread-ul, deci nu proveneau din pontul tau, ci din lista personala furnizata zilnic de programul propriu responsabil de domenii web in stergere. Oricum, asa cum probabil stiti, eu nu sunt genul de om nerecunoscator. Chiar daca nu am luat respectivele domenii din pont, iti multumesc frumos pentru respectivul pont, Dragos! :)
Cu deosebit respect,
Andrei :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
LE:
Super bun si destul de proaspat: parfumuri-ieftine.com :)
restaurante-bucuresti.org/eu
invata.org
premii.org
cumpara.org
nasterea.net/org/info
ghid-afaceri.org / .net / .biz
eafacere.org / .net / .biz
pariazaonline.biz
bet99.org / .biz
routerewifi.COM - toate libere
pcdoc.biz (pc doctor)
filmepenet.biz
bijutier.org / .net / .biz
ismartphone.biz
LE: jocuri-atv.biz
gazduire.biz - MegaFresh :)
pastileslabit.net liber / .com .org .eu ocupat
pastile-slabit .com sters - liber
pastileslabire .com sters - liber / .info ocupat
seriale-online-subtitrate.net/org
canapea.net/org/info
masuta.info
Inregistrate acum mai bine de 8 ani si libere:
loial.info
materialepromotionale.info
as avea nevoie de un nume domeniu pentru pariuri exclusiv pe campionatul romanesc de fotbal, eventual cand si cand pe liga a II-a. ceva care sa includa fie liga 1, fie romania ... sau ceva de genul. sa fie cat mai bun, ati inteles ideea. multumesc.
liga1bets.ro/com, liga1bet.ro/com, pariuliga1.ro/com, pariuriliga1.ro/com, robets.ro
bibliotecaonline.eu Available
anticariatonline.eu Available
cur.ro exact match :) inca liber
Da, este posibil la cuvinte obscene sa nu lase TOS-ul, ai dreptate Andrei :)
am si eu nevoie de un pont pentru un site de pariuri sa fie cat mai scurt.
site-ul va fi in engleza / .com
betyeah.com
Poate avem vreun vasile ....
vasile.biz si vasile.eu libere :)
ionela? .net :)
ComputerSoftware.ro
.org -uri eliberate in seara asta, nr cautari exacte lunare.
[cazare ranca] 6.600
[cazare sibiu] 6.600
[cazare bucovina] 1.600
[cazare delta dunarii] 2.900
Multumesc frumos pentru pontul cu Delta Dunarii, Cristi! Nu stiu cum de mi-a scapat din wishlist ... nici macar nu era trecut ... :D
s-au eliberat foarte multe org-uri de genul cazare[localitate], din pacate nimic care nu aveam deja pe ro,com sau net ... bafta la inregistrat
Am nevoie de ponturi pentru un site de femei, daca se poate un singur cuvant ar fi perfect, dar si cu doua pot alege daca e bun.