Din moment ce ei nu s-ar deranjat in aceste zile nici sa-mi raspunda la mail cred ca e mai mult decat ok sa fac ce vreau pe el. Cand ma reclama il dau si gata, pana atunci... incerc sa fac ceva cu el ca tot am dat niste bani, macar sa-i scot.
Versiune printabilă
Din moment ce ei nu s-ar deranjat in aceste zile nici sa-mi raspunda la mail cred ca e mai mult decat ok sa fac ce vreau pe el. Cand ma reclama il dau si gata, pana atunci... incerc sa fac ceva cu el ca tot am dat niste bani, macar sa-i scot.
Nu chiar. Probabil au marca inregistrata, nu am verificat ca nu stiu unde, insa activitatea lor pe internet lasa de dorit , deci daca ei nu au fost in stare sa-mi raspunda la un mesaj probabil nu au ce sa comenteze ca folosesc un domeniu cu numele lor si pun articole din reviste de specialitate , eventual prelucrate.
Se poate verifica si online .Sunt mai multe siteuri .De remarcat e ca marcile comunitare ( UE )sunt valabile si in Romania ( invers nu ) .Deasemeni marci internationale .Unele siteuri dau si informatii asupra clasei .Clasa 41 inseamna
"Education; providing of training; entertainment; sporting and cultural activities "