@ adson. Ai dreptate, este o varianta buna.
Consider ca sfatul lui adson este ok, chiar poti incerca, oricum nu ai ce pierde decat 34 euro cat este un domeniu.ro .
Versiune printabilă
@ adson. Ai dreptate, este o varianta buna.
Consider ca sfatul lui adson este ok, chiar poti incerca, oricum nu ai ce pierde decat 34 euro cat este un domeniu.ro .
ok, asa voi face. O sa-i contactez in decursul zilei de maine sa vad ce au de gand.
Multumesc pentru sfat!
Acum depinde si de cand ai inregistrat tu domeniul....daca ai domeniul dinainte ca ei sa inregistreze numele Bravo Girl atunci nu au ce sa iti faca.Si eu am un domeniul care e trademark in afara romaniei dar in romania nu este pentru ca am verificat. :)
Parerea mea e ca nu iti va cere nimeni socoteala pentru acest nume, atata timp cat pe ei nu-i afecteaza cu nimic.
Da, contacteaza-i, dar nu ii intreba: "e vreo problema cu acest domeniu?", fi si tu mai provocator: pentru ca ai observat ce prezenta slaba au ei online te oferi sa le faci tu site-ul, ca tot detii si bravo-girl.ro.. :) sau le vinzi doar domeniul
Daca ai inregistrat domeniul inainte de a inregistra ei trade mark inseamna ca ai inregistrat fara rea credinta . La WIPO , acest aspect al inregistrarii si utilizarii domeniului web cu rea credinta este important .Conteaza si daca numele domeniului are si alta semnificatie decat cea din trade mark si daca e utilizat in acest sens .
M-am gandit ca am trecut peste asta din start, si este clar ca cei care au revista inregistrase-ra primii.Citat:
Registration Date: 2003-03-13
Bravogirl.ro
Registration Date: 2009-03-04
Bravo-girl.ro
Mda, deci slabe sanse sa il folosesc in acest scop
totusi !!! bravo si girl nu sunt neaparat niste cuvinte care pot reprezenta numai numele acelei marci, pot fi doua oarecare cuvinte cheie care caracterizeaza ceva din domeniul fashion, ceva despre fete si activitatea lor.
Daca se poate pune asa problema atunci am tot dreptul sa-l folosesc.
Ma gandesc cum as putea formula mesajul pentru ei si as putea sa le propun sa pun pe site cele mai interesante stiri ale lor si sa pun la sfarsit un mesaj de genul: Articol din revista Bravo-Girl , pentru mai multe detalii cumpara revista.
Din cate stiu eu, cuvintele care au deja o semnificatie si exista in dictionar nu pot fi inregistrate la osim. Iar cele 2, bravo girl, sunt cu siguranta in dictionar. Acum nu stiu cum sta treaba daca este o combinatie de cuvinte cum se intampla in cazul de fata.
"Pot constitui marci semne distinctive , cum ar fi : cuvinte, ( inclusiv nume de persoane) , denumiri arbitrare sau fanteziste, deesene, litere ,cifre, elemente figurative, forme tridimensionale si , in special, forma produsului sau a ambalajului sau, combinatii de culori , precum si orice combinatie a acestor semne.
Marca nu trebuie sa fie compusa in exclusivitate, din cuvinte, sau din expresii comune sau naturale, folosite pentru a desemna produsul, sau serviciul, sau categoria careia ii apartine ( ex. : MOBILA pentru obiecte de mobilier , sau MAGAZINUL pentru o publicatie cu continut variat .)
De asemenea , nu trebuie nici sa fie descrisa in mod exclusiv , adica limitata la indicarea compozitiei sau a calitatii esentiale ( ex. : AMAR pentru o bautura cu gust amar , sau AUTOMOTO pentru piese de automobile si motociclete ). "
Sursa :OSIM