@ johnyk_vl
Cat despre yahoo, nu stiu unde ai citit tu ca penalizeaza, ma indoiesc sincer ca ti-ar face probleme, si oricum sunt convins ca nu yahoo-ul este cel care iti va aduce majoritatea traficului organic...
Versiune printabilă
Asta ti s-a intamplat tie? Aveai site-ul indexat cu si fara www, ai facut redirect permanent de la unul la celalalt, si yahoo ti-a scos din index toate paginile?
Daca nu ai facut cumva si altceva in plus pe langa asta, permite-mi sa ma indoiesc ca situatia asta e posibila.
Eu nu mi-am facut redirect, am setat in google sa mi-l prefere fara www. in afisari...cam atat...
In primul rand, calmeaza-te!
In al doilea rand, ceea ce spui tu nu suna a redirect, ci doar modificarea linkurilor global, din scriptul tau. Si evident, era greu de inteles, pentru ca nu ai spus nicaieri ca asta ai facut.
Site-ul tau e accesibil si cu www in momentul asta? Google/Live au in index si paginile cu www?
PS: eu ti-am explicat calea cea mai simpla (testata si functionala) pt trecerea de la www/non-www la una din ele...astfel incat sa nu ai probleme de gen la indexare. Prin "altceva in plus" ma refeream exact la chestii de genul celei pe care ai facut-o tu, care, se pare, face yahoo sa strambe din nas (probabil nu e greseala ta, ci a celor care au dezvoltat scriptul)
PPS: daca raspunsul nu te satisface si inca nu te-ai calmat, te rog sa imi raspunzi pe privat.
Toate cele bune.
Din fericire piata Yahoo in Romania este neglijabila.
S-a scris mai sus ca www, si fara www. este acelasi lucru si ca "tot acolo ajungi" in public_html/ ...nimic mai fals, poti face partajare fara redirect si www.domeniu sa-ti incarce un site iar http://domeniu sa-ti incarce alt site...chiar nu se stia asta?
Eu nu mi-am facut redirect, am setat in google sa mi-l prefere fara www. in afisari...cam atat...
Nu poti spune ca daca pui www la link este mai greu de tinut minte pentru ca www se atribuie oricarui link. Multora ne-a intrat in reflex ca site-ul are www inainte de link-ul normal.
Din fericire piata Yahoo in Romania este neglijabila.:happy:
ceea ce nu mi se pare o fericire deloc pt ca inseamna monopol. Daca nu esti in google dai faliment. Si stim bine ca sunt multe cazuri de penalizari google cu cauze necunoscute (eu am patit-o si n-am aflat nici azi exact pt ce...doar ca am mutilat site-ul pentru a fi sigur ca nu se mai repeta inainte de a face reconsideration request).
din cate stiu eu daca lasi ambele variante multe motoare de cautare s-ar putea sa-ti ia ambele variante in considerare iar apoi sa te penalizeze pentru duplicate content. Eu la toate site-urile mele am facut redirect de la fara www la cu www ...modificare facuta din .htaccess . Chestia e ca nu poti fi sigur ca lumea cand scrie link-ul site-ului nu foloseste www. Multi cred ca fara www e link incomplet linkul.Poate doar webmasterii sau cei care mai stiu cate ceva despre internet stiu ca tot acolo ajungi. Asa ca cel mai bine este sa faci redirectare catre www in asa fel in cat daca intru pe siteulmeu.ro sau pe www.siteulmeu.ro sa ma duca mereu pe www.siteulmeu.ro si nici nu te taxeaza motoarele de cautare nici nu-ti ingreuneaza numele.
Nu poti spune ca daca pui www la link este mai greu de tinut minte pentru ca www se atribuie oricarui link. Multora ne-a intrat in reflex ca site-ul are www inainte de link-ul normal.