Postat în original de
teodor98
Tom,
corect,ca linkurile din directoare nu sunt naturale (numai cu citeva exceptii cum zici tu), nu stiu de ce insa eu ma gindeam la altceva cind spuneam "natural".
eu voi folosi inscrierea in directoare pentru diversificarea anchor text, pentru ca in trecut am inscris folosind numai un keyword, si m-am dus jos..bine si alte chestii (dar tot cu folosirea aiurea a cuvintelor cheie,) care adunate m-au trimis la coada).
Legat de plata, intodeauna cind este e vorba de o plata e ceva delicat, dar nu aia ar fi cea mai mare problema..problema este de unde le poti cumpara, cum dai de ele?Cumperi si publici un advertorial, cumperi si publici un articol, insa sunt exact ce iti trebuiesc?Normal ca te uiti la nisa ,insa asa cum cumperi tu, poate sa cumpere si concurenta ta (sau deja a facut-o)!Cum poti sa obtii atunci link-uri cit mai puternice ,de la cineva cu autoritate mare, normal,dar cum faci sa te bage in seama?sa scrii ceva interesant, sa ai un site bun..etc in teorie pare usor..in practica..acolo se vede diferenta!