Catre ce?
Versiune printabilă
Catre offline cred :D
Casa la munte, piscina si vindem mure si pini de brad...
ontopic: inca astept sa fie penalizat ziare.com si multe altele si mai mult ca sigur NU vor fi penalizati bloggerii.
Atata timp cat Google nu observa sa sunt link-uri platite este ok :)
A fost avertizat in trecut, si au luat masuri. Plus ca pr 7>6, e diferenta mare. Au scos sitewide si au curatat un pic site-ul, altfel venea penalizarea.
In principiu "rapoartele" rezolva problemele, dar NU recomand. Atata timp cat concurentul tau a "reusit" sa obtina un link bunicel, e treaba ta sa gasesti un link la fel de bun, sau poate chiar mai bun.
Raportul e doar o "recunoastere" a "ineficientei".
Eu mi-am primit destule rapoarte pe vremuri, si NU UIT:) Dar raspund cu alte strategii, si nu cu alte "rapoarte".
Comunicatedepresa vinde cu sume mari, NIMIC cu PR, si atat. Cum obtin ei PR, e strategia lor, dar pt seo, articolul tau, nu-si merita banii. Linkurile de pe home, sunt pt PR, pt seo nu au valoare. Daca verifici ce "fac" cei care au cumparat asa zisele "banners" pe home, o sa vezi ca in afara de "emd", restul nu apar pe cautarile lor in top 10. Deci? Parerea mea este ca vand linkuri la preturi mult prea mari.
Atata timp cat lumea plateste nimic, afacerea merge.
Bloggerii scriu pt trafic > click, si mai putin pt seo. Un blog nu e niciodata related, e doar un "alt link", similar cu orice advertorial. Blogerii de obicei nu au PR, deci nu vad rostul unui link dintr-un blog, PLATIT. Daca e moka, e bun:)
Migratia se poate face catre alte motoare de cautare sau alte sisteme de organizare a informatiilor, in momentul cand va aparea unul mai bun sau la fel de bun ca Google, momentan Bing/Yahoo doar copie ce face Google.
Tom dintre toate site-urile de comunicatedepresa.ro este cel mai bun, stii sigur ca...comunicatul tau este "ascultat" de cineva si eventual subiectul comunicatului daca este interesant si atrage atentia chiar poate fi preluat de site-uri foarte relevante.
Au fost cazuri cand am prins anumite colaborari in urma comunicatelor de presa date pe comunicatedepresa.ro, cu siguranta au impact foarte bun din punct de vedere a relatii publice dar si reprezint un "avantaj" fata de concurenta dpdv SEO.
Google cere linkuri naturale corect
Atunci sa-i dam cat mai natural din toate cate putin si bune si mai putin bune inclusiv nofallow.
Nu prea avem alternative momentan . Ruseste nu prea stim, Chineza nici atat, Yahoo ne zbrobeste in reclame ... Restul sunt doar niste maruntei, care s-au insipirat din politica google (bing, etc), si pana nu apare ceva nou si de calitate, nu prea are cine sa-l bata pe mister google. Plus ca vedem, cum apare un site mai rasarit, hop este cumparat de Google ... Tiranie !
Totusi ce sa intelegem din cazul celor de la Interflora. Dupa ce au fost listate zeci de motive pentru care au primit penalty, acum se pare ca metodele nu au fost tocmai neortodoxe ... si au revenit in pozitiile fruntase. Sa fi fost un semnal de alarma al celor de la google, o greseala a unui editor google sau un interes financiar ... !