landing page. adica pagina pe care ajungi dupa ce dai clic de pe google? cum poti sa alegi landing page?
Versiune printabilă
landing page. adica pagina pe care ajungi dupa ce dai clic de pe google? cum poti sa alegi landing page?
Sunt paginile pe care le promovezi. Majoritatea inteleg prin landing page prima pagina a site-ului dar pot fi si pagini intermediare create pentru anumite zone din site.
p.s. cele prin care iti intra majoritatea vizitatorilor in site
am shi eu o intreare shi anume daca motoarele de cautare citesc fisierele .js sau .css
numai ine
My site in the Google index, Google indexing css files, Google indexing .js files.
Mura-n gura....
asta e un fel de nu mai folositi forumirile ca gasitei orice informatie in orice alta parte decat pe forum?
Asta e un fel de "intai cauta si abia apoi intreaba".
Ma gandeam ca te-ai prins...mai ales ca nu e primadata cand ti se atrage atentia.
ma intreb...cand pun cate un link pe diferite pagine..sau pe semnatura pe forumuri...ajuta la seo?
normal ca ajuta, orice link direct spre pagina ta ajuta intr-un fel sau altul. (exceptii fac paginile care sunt ascunse sau sunt setate astfel incat sa nu treaca crawler-ul pe acolo)
am citit tot ce este mai sus dar ca sa inteleg am luat o pe portiuni sa zicem ca m am oprit la "description, title, keywords" proplema e ca eu am o platforma de magazin online cuparata si nu stiu cum sa facchestiile astea fara sa stric ceva
bai fratilor sa mor eu ... toata ziua stau si ma uit pe forumuri si ma ingrozesc de ce vad...sunteti asa de preocupati de xml php coldfusion si alte rahaturi. Eu unu nu inteleg ... am intrat si eu de curiozitate la voi p site sa vad ce tehnici de seo mai sunt dar sincer nu prea le vad relevanta. Sa stai cu orele in fata pc-ului sa optimizezi gramezi de pagini sa iti intre 20-30 de useri de pe google care nici macar 1 nu are bounce-rate daremite sa va cumpere ceva. Eu m-as orienta catre un Adwords sau daca vreti reclama pleasca cu o gramada de vizitatori targhetati intrand pe site am sa postez un thread cu o metoda incluzand site-urile de torrenturi.
20-30 de useri de pe google? Ca sa fii mai aproape de adevar zi 2000-3000 de useri/ pe zi de pe google cel putin.
Iar despre alte metode de a aduce trafic avem si noi habar, numai ca aici fiind un forum de seo, nu prea stam sa discutam subiecte offtopic.
Dar poti sa postezi threadul respectiv, sunt multi incepatori, plus ca oricine poate invata ceva nou, nu?
Chestia cu raportarea catre Google cred ca e o sperietoare sau nu functioneaza in anumite cazuri. Hopa.ro are sute de raportari de spam, de mai bine de 6 luni din cate stiu eu, poate si mai mult, dar omul inca ia bani buni din reclame puse pe pagini fara continut....Destul de stresant sa cauti ceva si sa gasesti..."Cautari asemanatoare" si nimic mai mult.
ce interes ar avea Google sa baneze un site plin de adsense si cu venituri frumoase probabil? sau ati uitat cum functioneaza adsense?
sau voi chiar ati crezut faza cu "siteuri utile pt oameni" by Google? :O
cat timp are adsense pe site si trafic gramada, nu va fi banat;)
Tudi, citeste aici.
Mersi Diana, interesant de stiut.
Salut,
am nevoie de o confirmare, cat de lung poate fi un Title? cate caractere poate avea?
multumesc frumos
Cred ca poti pune un kilometru de text in titlu. Dar Google iti va arata doar 65 de caractere.
Multumesc tudi, aveam nevoie doar de o confirmare. Ai o bere de la mine din lada castigata :D
Iti dau adresa de PayPal si trimiti acolo :). Asta in ideea in care o sa gasesc un card cu care sa pot scoate de pe contul PayPal.
Iti trimit mai bine prin mail.
Mai am jumate din naveta.
Revenim la seo. (scuzati de ot)
din cate stiu eu nu prea conteaza acel ratio de care zici tu Diana. Urmariti urmatorul interviu:
http://videos.webpronews.com/2006/12...oogle-sitemaps
Foarte tare interviul!
Merci !
L-am ascultat si eu...si am invatat lucruri noi. Multumesc.:)
Concluzie mea despre acest interviu: amuzant, interesant, inutil
Ce ziceţi voi o fi util pentru site-uri în general, dar pentru forumuri aveţi ceva? Nu de alta, dar mai nimic de aici nu îmi este de folos pentru un forum. :(
oricum parerea mea ca pagerank----> on-page optimization :)
poti sa te chinui nustiu la on-page optimization. Daca concurentul tau nu stie ce e aia on-page optimization insa are pagerank 4 iar tu 0 ----> teai dus :)
Oricum la pagerank egal optimizarea conteaza.
ESTE PAREREA MEA :)
ai dreptate...si mie mi-a explicat nosfer si inca imi explica , ca pr-ul chiar nu conteaza....dar parerea mea e ca google se bazeaza pe pr pt o legatura mai mare intre siteuri. omul a inteles ca pr inseamna linkuri multe ....o crestere de PR inseamna sa fii cel mai bun dupa parerea unora (but not) deci PR-ul chiar nu conteaza atata timp cat ai continut calitate si 2 linkuri bune decat 10 linkuri care nu au nicio treaba cu nista pt care faci seo (thx diana)
PR-ul din ce am vazut se refera la calitatea continutului, la originalitatea lui.
Si eu am vazut o gramada cu pr 4 luati de pr3,2,1 :rolleyes: , eu am la un site PR3 si sunt pe prima pagina pozitia 2 si altul cu PR4 e pe pagina a 2 a :D
Buna treaba cu discutia asta ;-)
... se mai poate adauga ca:
- numarul de click-uri pt a accesa o pagina sa nu depaseasca 2
- evitarea cuvintelor de legatura ... atat cat se poate
- meta taguri corecte
- w3c (html + css) valid
- evitarea rel="nofollow" pt. linkurile interne ... merge pt. externe
Cuvinte cheie in linkuri de ex:
rul.tld/cuvant-cheie/al-doilea-cuvant-cheie.html
ajuta mult!