Eu zic ca e bine sa analizezi piata.
Pe langa concurenta online, ai concurenta puternica din offline, ziarele normale de anunturi, unde apare informatia proaspata, pe online aparand uneori mai tarziu (vezi Flash din Tg Mures).
Din start concurezi cu branduri consacrate din offline. La ochi Timisoara= Publitim, Tg Mures: Flash Online, Cluj si Brasov aveau 2-3 care pe moment imi scapa.
Faza amuzanta din offline, pt ca m-am lovit de ea: Daca vrei o chirie buna, in noaptea de sambata/duminica tre sa ajungi in Damb, Tg Mures, unde apare prima data Flash si de la 8 sa te pui pe sunat :)
O alta problema: continutul. Ca sa aiba cat de cat o consistenta, iti trebuie un numar decent de anunturi. Cine le pune? In cat timp? Cum ii motivezi sa puna anunt acolo?
Deci din start ai nevoie si de actiuni de branding.
Iti recomand sa te uiti pe pagina scop site: Pagina Scop website si sa-ti faci cat de cat un plan de afaceri realist.
O alta zona pe care ti-o recomad este Arena Ursilor | Online Entrepreneurship unde am participat la preselectia primelor 26 de proiecte depuse.
Ideea e sa-ti faci un plan realist si sa vezi cam cand ai ajunge la primul euro pe profit. Daca depasesti perioada, e clar ca un calcul nu a fost bun.