Nici eu nu m-am suparat. Ba din contra, am incercat sa gasim o solutie rezonabila de a discuta asa zisa problema, fiindca nu-mi plac scandalurile online create din mai nimic.
Versiune printabilă
Taci in plm!!1one!
Joke, joke. Nu mi-as permite niciodata sa zic asa ceva unei persoane cu dublu varsta mea :">
P.S. Cred ca asta e exemplu de spam, nu sa primesti un msj din cand in cand de la un forum. Asa e ca si cum te-ai abona la un newsletter si pe urma sa ii acuzi ca iti fac spam cand iti trimit mail. My $0.5
Am modificat perioada la 60 de zile acum.
Asta inseamna ca daca nu scrii nici un post in decurs de 60 de zile (desi poate citesti in fiecare zi forum-ul), vei primi acest mail.
Va multumesc tuturor celor din acest thread care ati ridicat problema spam-ului. Acest mesaj nu este SPAM cum a explicat si Diana si inca un alt coleg mai sus. Fiecare dintre voi faceti parte din acest forum, unde se trimit tot felul de comunicari (NE-comerciale).
Tind sa cred ca este o problema intr-adevar (pentru unii) si am sa ma gandesc cum o sa o rezolv, apropo si de bifele cu primitul de email din partea Administratorilor/ etc/ etc.
1. Consider rezonabila solutia.
2. Oricum, pe orice forum exista si nemultumiti. Atata timp cat procentajul celor nemultumiti nu este mare, si adminii le ofera explicatii referitor la supararea lor, totul este ok.
3. Un mail de informare a utilizatorilor inscrisi in lista de mail, in momentul in care apare un articol considerat interesant, cred ca ar fi de considerat. Cel putin mie mi-ar fi foarte util sa primesc mail cand apare continut de calitate.
4. Ma facusi sa zambesc, ai mare dreptate ( "NE-comerciale"):))
O zi buna!
Cristi, cred ca trebuie sa specificam acest lucru de la inregistrare. Also, trebuia postat un anunt pe forum si introdus un paragraf legat de aceste mesaje in regulament.
Daca userii iau la cunostinta ca vor primi aceste mailuri, termenul de spam dispare.
Ai dreaptate. O sa rezolv.