pune un "doar" acolo si am rezolvat.
pana la urma e comunitate si suntem cu totii vinovati? ar trebui sa aduc acum in discutie faimoasa vorba "de unde atata democratie" ? adica cand e de bine e al vostru si cand e de rau e al nostru?
Versiune printabilă
add, ideea era ca toata lumea sa contribuie cu discutii SEO-iste. Daca sunt atat de multi membri inactivi, care doar asteapta sa apara informatii interesante, cine sa le scrie? Rezumatul emailului era: "Haideti fratilor sa contribuim cu totii la cresterea comunitatii si a informatiilor de valoare, nu doar sa asteptam de la altii sa le scrie".
Ok Diana, de acord cu tine,
Si in sensul celor afirmate de tine, ma asteptam la un mail privat catre mine (solicitat sau nesolicitat) in care sa ma gadili putin la orgoliu, ceva gen:
"bine ati venit la noi, sunteti foarte activ, va multumim ca contribuiti in mod voluntar la dezvoltare comunitatii, va dam un link cu interviul lui Cristi Mezei de la radiolynx, fiindca vad ca sunteti pasionat de optimizare, etc"
Chestia asta mi-ar fi gadilat cumva orgoliul (nu ca nu asa mai scrie, sincer imi place aici pe forum), si nici macar nu trebuia sa scrieti ceva in care sa credeti intr-adevar, era suficient sa scrieti frumos, pozitiv, si ma castigati pe vesnicie.
PS Interviul lui Cristi Mezei de la radio linx (nu mai stiu dee pe unde l-am descarcat), fie vorba intre noi, este excelent, il am in calc, si este in primul rand extrem de mobilizator pentru orice pasionat de optimizare. Felicitari Cristi, nu te flatez, da pur si simplu asta-i adevarul: interviul tau mi-a dat ceea ce aveam nevoie mai mult : incredere in mine.
PPS In felul asta, poate reuseai sa incurajezi un membru nou sa creeze putin mai multa interactivitate pe forum, desi sincer, voi continua sa particip cu placere la discutiile de pe dansul (forum), vorba moldoveanului. Fiindca aici, printre miile de trocuri online cu domenii,link exchange-uri, promovare mascata site propriu, am reusit sa cunosc oameni interesanti.
In plus, multe articole de calitate.
Michael, esti nou venit pe forum, ne scuzi ca nu stim care sunt dorintele/asteptarile tale. Ce-ar fi sa ne faci o lista cu ce trebuie sa facem si ce nu si in care moment al zilei, ca vad ca pana acum nu prea esti multumit de actiunile noastre.
Tocmai pt ca e nou (la fel cum sunt si eu), e ok daca ii raspunzi fara sarcasm :)
Tocmai pentru ca e nou n-ar trebui sa aiba atitudinea de "nimic nu-i bine, totul trebuie schimbat". Si la asa atitudine, asa raspuns. Sunt om si eu :)
Si eu am primit acest mail dar nu m-am suparat asa tare.
Sunt constient ca sunt membru al acestui forum si in momentul in care primesc un mail venit dinspre acest forum chiar ma bucur.
Probabil ma suparam daca primeam un mail de genul acesta in fiecare saptamana, dar l-am primit doar o data pentru ca nu am mai fost activ pe forum. Nu pot sa zic ca am vreo vina, pentru ca nu ma obliga nimeni sa fiu activ pe forum, dar sincer nu m-am suparat.
Nici vorba de SPAM.
E doar parerea mea.
Da-mi te rog exemple precum ca eu sustin ca nimic nu-i bine aici pe forum. Eu sincer ma simt foarte bine aici.
Si nu in ultimul rand, nu cred ca am avut o atitudine aroganta.
Perfect, sa zicem ca asa ai perceput atitudinea mea in comentarii.
Ok, imi cer scuze si sper sa nu se mai intample!
PS Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, asa ca, scuze!:">
Nu cred ca e cazul sa incep sa dau citate din ce ai scris. Cum ai zis si tu, asa am perceput eu mesajele tale. Imi cer si eu scuze daca le-am perceput gresit :)
Peace :rockon:
PS. Ma bucur ca te simti bine aici pe forum. Imi pare doar rau ca vad ca fiecare subiect se transforma intr-o hartza si sincer as prefera ca fiecare sa contribuie cum poate mai bine la dezvoltarea forumului si sa mai lasam dracusorii deoparte (asta nu era o remarca pentru noi doi :) )
Nu stiu altii cum sunt .... insa personal consider acest site o comunitate in care toti suntem membrii si am fost de acord sa purtam discutii pe diverse teme. Cineva trebuie sa mentina aceasta comunitate legata .... si cum ar putea sa o faca decat sa tina membrii impreuna. Daca s a inscris cineva, probabil ca i a folosit la ceva asta.
In concluzie sunt de acord sa primesc mesaje in legatura cu ceva ce ma intereseaza.