Ca tot sunt sarbatori, avem zapada pe forum.
Ceva aprecieri ? :D
Versiune printabilă
Ca tot sunt sarbatori, avem zapada pe forum.
Ceva aprecieri ? :D
Pai..niste ceata, munte, şemineu, ceva colinde..dinastea...
Poti nenea? Poti?
Ah acum am observat...ca astia se aseaza pe o margine aici....pai daca plec 15 minute..am monitorul plin de zapada?
:O
Defapt... :pray:
Se pare ca are ceva bug-uri. La mine dupa 1 min s-a blocat. Sau asa trebuia sa faca? :)))
Ben..e o "simulare reala". Asa e in realitate...Ninge cat ninge si apoi se opreste.
Ma gandeam..oare fulgii astia nu "or sa deranjeze dpdv seo", "nu o sa fim penalizati"..."depunctarea lui google nu o sa ne afecteze"?
Mai...ne ingheata...PR-ul astia cu fulgii tai.
foarte aiurea... uita-te la CPU usage cand te uiti pe site
alinush, pentru o scurta perioada de timp nu te uita la CPU usage.
Vin sarbatorile. :)
La cate mi s`au intamplat saptamana asta, daca nu citeam threadu asta ziceam ca mi`a luat`o razna si browserul. :D
Da e fain. Un mos craciun ceva??? Niste reni. Un brad :D
Facem facem !
Ultima cerinta, cadouri la membrii nu vreti?
mie nu-mi merge pe IE :( imi da Error on page.
Muta`te pe firefox myfriend...
Off topic:
Am si FF dar pentru "experimente".
Folosesc IE pentru ca 95% din vizitatorii mei sunt pe IE si vreau sa vad tot timpul exact ce vad si ei.
On topic:
In FF merge. E frumos. Ar merge o tema cu verde si rosu, si cu cetina pe la colturi.
turbo - nu cred procentul ala de 95%, pe site-urile mele in procent de 70 sunt IE, dar tot ff folosesc. Incearca sa educi vizitatorii tai si sa le spui ce browser e mai bun pt ei.
offtopic: Daca un site se vede bine in ff inseamna ca se vede bine si in ie. Invers nu e intotdeauna la fel.
Stricam threadul cu sarbatorile :)
Procentul este asa cum am spus din cauza profilului site-urilor mele. Userii mei au 12-16 ani si sunt in majoritate fete :) Ce sa educ?!?
Poate sa le pun un AdSense cu Download Firefox. Hmmm.... imi place cum gandesti Ben.
Eu zic sa revenim on topic
umm... si craciunitele cand le adaugi pe site ? :D
Deci, craciunite NU AM :(
In linux cu firefox mi se pare enervant, se poate ceva tematic dar sa fie static - design, fara javascript?
Pe mine ma enerveaza ca se pune pe scris si dupa aia se vede scrisul prin zapada - trebe sa-l ghicesc :(
Oki, atunci eu ma retrag in liniste :( sa ma anuntati si pe mine cand aduceti craciunite :pray:
Mai, e forum..nu pom de craciun.
Omul a avut o initiativa faina.
Ok..nu merge bine..scoatem.
...Cristian?
cam frig pe zapada asta... si mi se face pofta de un vin fiert, cadouri si craciunite!!!
Da cristi, o cupa de vin fiert ai putea pune... niste miros de scortisoara, un mos turmentat si o craciunita care il cara in spate :D
iar se duce discutia pe campii fara zapada, dar cu craciunite :))
Ma, sincer acum, nu va place ?
Pe mine ma binedipsune, sincer.
Cristi sper sa nu te superi pe mine, dar vad ca incalci regula numarul 1. din regulamentul forumului, adica ai 3 link-uri in semnatura.
E o idee buna avand in vedere ca am fost si la munte in weekend si doar am vazut zapada deoarece nu exista nici un strop de zapada pana la cota 2000 ci mai sus.
E misto faza cu zapada, dar e ciudat... afara e uscat... si racoare... si pe net ninge! Si tot nu aveti craciunitze!!! :twisted:
mai multa zapada se poate? :D si un vant mai puternic...
Daca dau mai multa, s-ar putea ca cei care nu au Core 2 Duo la 2.0 Ghz procesor, sa li se blocheze PC :D
E sarbatoricesc :P dar din pacate mi se blocheaza FF...
Ca si parere personala... e ok, nimic de zis si initiativa e laudabila....
Insa mi se pare obositor...
:)
Daca am forumul deschis apache-ul de pe laptop raspunde in 5-6 secunde ....
In rest frumosa zapada, pacat ca vom avea un craciun fara zapada afara ...
Hai ca avem fulgi mai mari acum, si procesorul sta 2% ocupat (al meu).
Cum e ? :)