Fulgii aia ii vat pe multe site-uri si devin enervanti... iti fac un un gif cu alt fulg? :D
Versiune printabilă
Fulgii aia ii vat pe multe site-uri si devin enervanti... iti fac un un gif cu alt fulg? :D
Wow. A inceput sa ninga puternic si cu fulgi mari.
Hai mai Cristi, imbraca logoul in costum de iarna. Pune un mos, niste reni. Se apropie sarbatorile...
Uite 2 exemple, vezi care merge mai bine ca nu sunt testate:
Dar, nu se mai depune zapada? :D
Cum e acum ?
Nu se mai depune nu :(
Sa va vad la vara la 40 de grade ce o sa mai puneti... Stropi de transpiratie ? sau vreo adiere de vant ?:twisted:
laufer tot craciunite o sa ceara si atuncea :(
Deci,pe mine ma enerveaza la culme mizeria asta. Mananca o gramada din procesor.
mai bine fa un alt concurs si fa o sigla de iarna.
mi-e la 95% procesorul cu 4 tab-uri seopedia deschise...
http://photos1.blogger.com/x/blogger...edia-brici.jpg
Puteti bloca scriptul cu adblock.
fulgi mari fulgi mari
Nu stiu d c se continua aceasta discutie pentru ca parerile sunt impartite. Daca, cuiva nu-i place il blocheaza, daca ii place lasa sa ninga, macar pe monitor daca afara nu.
Se poate bloca doar pe firefox, folosind pluginul adblock. Instalezi plugin-ul, incarci pagina seopedia, apesi pe butonul rosu, care-ti va deschide o fereastra cu toate fisierele auxiliare. Blochezi tot ce e sub directorul asta. Gata.
Ok eu nu va inteleg sincer.
Ce aveti fratilor cu blocatul ? Nu va place ? Nu va merge PC ? Nu va inteleg. La mine merge perfect tot.
Cristi, nu te supara. Imi place zapada, dar imi merge cam incet calculatorul cand am forumul deschis si cum rabdarea nu e punctul meu forte ...
Nu ma supar. Poate am eu procesor prea puternic atunci.
Ca eu nu am nici o problema. Imi sta ocupat 2% procesorul, cu 3 ferestre de forum seopedia deschise.
C'mon fetelor ... e faina zapada ... Si asa e anotimpul cadourilor : faceti-va cadou procesoare mai bune :D
Procesoare pentru fete, la ePravalie :D
Procesoarele sunt roz?
Nu avem procesoare dar avem un mouse roz.
Interesata ? :D
:) . Zici ca e barbie transformata in mouse...
cu siguranta ai procesor prea puternic. nu toti forumistii isi schimba tot la doua luni calculatorul, ma Cristinel :P
reclama! reclama! reclama! te rog sa ramai on topic! :P
p.s. ai ceva procesoare ieftine pt toshiba satelite pro? :P
merci, dragutzo!
Misule, nu stiu daca procesorul merge schimbat pe notebook-uri :D
PS: Ai buton de edit, nu trebuie sa pui 3 posturi unul dupa altul.
zice la meteo ca ninge... pe seopedia :D
p.s. las ca asa a fost mai comod (cu 3 post-uri unu dupa altul). vrei sa scot link-ul din semnatura? pentru tine fac si asta.
later edit: oricum vad ca ma pot baza pe tine :P
Bai, unde am zis eu asta ? :DCitat:
vrei sa scot link-ul din semnatura? pentru tine fac si asta.
Esti nebun ? :D
fulgii astia o fi fun dar merge cam greu pagina cu ei.
si cum eu o sa fac iarna cu caloriferul electric datorita noilor imbunatatiri aduse blocului i-am oprit.
daca aveti adblock pentru firefox adaugati asta la filtru
http://forum.seopedia.ro/snow/*
succes celor frigurosi ca mine :)
Nu stiam de ce imi merge greu calculatorul . Sper sa tii fulgii cat mai putin , desi arata bine. Afara a iesit si soarele .
macar aici sa avem fulgi daca afara nu :(
anyway, acum chiar arata mai bine fulgii :)
horrayyy 4 Ben
uite asa :whistle:
Citat:
Am bagat in threadul asta si "hou hou stop the snow" si am editat linkul. Diana.
Un sfat pentru cei care au probleme in general cu procesarea datelor pe calculator. O metoda eficienta de a scapa de multe "biz biz-uri pe xp" este sa mergeti la: Control Panle>System>Advanced>Performance>Settings>Adjuns for better...
Dupa asta, calculatorul vostru va rula mult mai repede, zapana nu va mai fi simtita. :D
Ati observat, ca unul din fulgi are link catre dynamicdrive.com ? De acolo presupun ca s-a luat si scriptul asta. :)
un backlink mobil :)