Salutare,
Incepe sa se aglomereze aici. :D/
De ce credeti ca ar avea forumul nevoie pentru a se imbunatati? Astept propuneri si idei. Nu fiti timizi. ;)
Versiune printabilă
Salutare,
Incepe sa se aglomereze aici. :D/
De ce credeti ca ar avea forumul nevoie pentru a se imbunatati? Astept propuneri si idei. Nu fiti timizi. ;)
eu cred ca ar trebui, dupa cum ziceai si tu Razvan - sa mai lucram "unpic" la pagina: http://optimizare.insoft.ro/ - la grafica si continut.
daca ai nevoie de ajutor, oricand iti intind o mana....
1. Rubrrica de resurse webmaster, cu tool-uri, PR checkers, etc.
2. Rubrica cu multe directoare web, free, reciprocal etc. Payed nu-si au rostul, pt ca suntem toti romani. :)
3. Cateva articole in plus, in principiu pentru incepatori.
4. Fiecare membru, inainte sa fie acceptat, sa fie obligat sa adauge un link catre acest site. Nu este o magarie, ci este un lucru foarte bun. Si cine crede ca toate sfaturile primite aici, se dau gratis , greseste.
Unii m,embri de aici au ani de zile in spate de experienta. Aceasta experienta nu se ofera prea usor nicaieri :)
5. Nu mai stiu.
Ptr. Propunerea 4: eu zic sa inchidem forumul si sa stam doar noi.
Ptr ca nu toti sint dispusi sa faca ceea ce ai zis tu. Nu te pune nimeni sa dai sfaturi. SI apoi daac stam bine sa ne gandim..nu vad ce e gresit in a indruma pe cineva. Il indrumi..nu il faci. Daca vor facut sa plateasca. Sint deacord.
Informatie mocca se gaseste pe net. NU sintem chiar singurii. Bine sint in engleza info-urile, dar sint.
-Parerea mea-
No offense.
eu as mai propune ceva:
sa adaugam o sectiune vizibila doar userilor care se implica in dezvoltarea forumului - sau sa fie pe baza de parola - acolo sa adaugam doar lucruri importante - liste de directoare la care am lucrat, linkuri interesante de la alte tool-uri, etc.
zic eu ca ar merita asa ceva
Salut,
Punctul 4 nu e bun, nu pot sa am pretentia sa puna backlink-uri. :) Multi dintre cei care se inscriu aici au constinte minime in SEO si probabil un site mic si inca neindexat. :) Nu vreau sa fie un forum exclusivist.
Ben, sectiunea de care aici exista. :-$
ok :lol: - bine ca aflu si eu lucruri noi :twisted:
Credeti ca e nevoie de o tema noua pentru forum? Ma refer la un nou look.
Da ..ceva cu un fundal de google :D
In rosu, galben & albastru ... ca sambata e MARE MECI MARE! :)
O sa lovesc eu tare acuma:
Despartirea forumului optimizare de insoft.ro :)
Din cate stiu eu unii au retineri sa intra pe un site care e afiliat unui firme :)
Doar o parere...
Bruzli, sunt constient de problema asta. Ceva propuneri de domeniu?
seoexperts.ro :D
Cam pompos.
nice-guys-trying-to-help-each-other.com ???
optimizare-pentru-incepatori.ro ?
sfaturi-optimizare.ro
Nu va ganditi neaparat la un nume care sa contina Optimizare. :)
seochat.ro
seoforum.ro
seotalk.ro
123seo.ro
seostart.ro
seoworld.ro
Daca e cazul te pot ajuta cu gazduirea - gratuit binenteles.
Hosting am si eu. Unde crezi ca e hostat acu? Intr-o camera vecina cu a mea. ;)
vezi sa nu calci pe cablu :lol:
Dar forma actuala ce are?
Nu prea inteleg faza asta.
seo-mania.roCitat:
Originally posted by Razvan Pop
[b]Cam pompos.
Well, se pare ca intr-adevar ar trebui schimbata forma forumului.
Faceti propuneri de orice fel. Discutam si luam o hotarare.
Fiecare aport e bine venit.
Va multumesc in numele celor care incearca sa faca un forum de optimizare si promovare romānesc, mai bun.
Bafta.
:lol: seoutopia
am vazut ca exista un topic
HTML, CSS si Javascript
dar de ce nu am face ceva de genul un topic pentru pentru webmasteri si acolo sa exista separat:
HTML, CSS, javascript, webdesign, Programare web, Feedback!
Ce parere ai razvan? io cred ca se merita sa existe si asa ceva chiar daca subiectul principal e SEO!
Parerea mea e ca nu sunt destule articole pentru incepatori....majoritatea celor care se inscriu o fac in special pt a se sfatui cu cei cu mai multa experienta decat ei....si in plus..in ultima vreme,cele mai multe discutii pe acest forum sunt de genul: ce doriti sa fie adaugat pe acest forum; incotro SeoPedia s.a.
poate acum 3 ani nu erau destule articole pt incepatori :), iar in ultima vreme apar tot mai multe mesaje off-topic si poate asta e motivul pentru care se discuta despre directia in care merge forumul (discutia de aici nu e noua, ultimul mesaj fiind din 2005)
Cristian, administratorul, da foarte rar pe aici, avand in vedere ca este foarte respectat de cei "mai mici" care sunt flamanzi dupa cateva sfaturi de la cineva ca el. Sau ma rog, nu ca da rar, dar nu am vazut sa se mai implice asa in discutii, poate cum o facea acum 3 ani sau stiu eu.
CONTEAZA foarte mult parerea unuia ca el... poate si de aia se da asa mult offtopic pentru ca sa vazut ca este tolerat, dai odata, dai de 2 ori vezi ca iti merge ii dai inainte.
Ce sa zic, ca o parere de a mea si numai a mea, daca Cristian sa'r implica mai mult, eu zic ca si mai bine ar fi. A trecut ceva timp de cand nu am mai vazut un tutorial interesant pe aici, sau vreun soft ceva elaborat de comunitate.
Merge TheMarketPlace, asta n-am ce sa zic, ah, si viewers la topicul Google, in rest, linkexchange, reclame mascate, etc ;)
Cei drept, foarte multi vin numa sa citeasca si sa mai dea cate un sfat pe ici pe colo, daca se pricep oamenii, dar avand in vedere ca exista si cativa experti pe aici, cum ar fi Cristian, eu cred ca astfel de topic-uri sa'r rezolva intr-o clipita daca el ar spune EXACT ce sa faca, nu sa'r mai continua cu atata offtop acolo. SI poate, de ce nu, subiect inchis atunci cand sa rezolvat.
PS: nu m-am gandit deloc la viata lui personala cand am scris acest topic ! is rau azi :)
Dupa parerea mea ar treui scoasa limita de 10 posturi pentru a vedea fisierele atasate.Chiar daca nu este o limita mare acest lucru obliga utilizatorii noi sa posteze de dragul de a posta pentru a atinge limita de 10 posturi.
De exemplu eu urmaresc de vreo 3 luni forumul dar m-am inregistrat azi deoarece am considerat ca forumul este destul de complet si nu am simtit nevoia sa postez.Astazi vreau sa iau lista cu directoarele web dar deocamdata nu pot pentru ca nu am 10 posturi.Nu este greu sa fac 10 posturi ca doar pot sa iau 10 topicuri la rand si sa postez cate ceva care nu este nici sfat si nici continut nu are , in sensul ca pot posta " da , asa e " si alte lucruri.Ati inteles voi ideea
Limitele de posturi sunt facute in asa fel incat fie respectate regulile forumului,membrii activi sa fie protejati de noii veniti pe forum care uneori nu vin aici decat sa faca spam,sa jigneasca unii membrii care li se par "antipatici",sau sa faca doar galagie.Regulile sunt reguli si trebuie respectate.Asa cum este scris in Constitutia Romaniei:"Nimeni nu este mai presus de lege.".
O mica greseala de gramatica :)
Intalniri si Conferinte SeoPedia
Intalniri intre membrii SeoPedia.
Sper sa nu ma insel, dar in acest caz, cuvantul "membri" parca se scria cu doi "i".
O mica eroare: http://forum.seopedia.ro/members/eltoreador.html
Warning: mktime() expects parameter 4 to be long, string given in /member.php on line 539
Ma interesez :)
Un forum mai bun? Tine atat de admini (de cei care iau decizii vreau sa zic) cat si de utilizatori. Aruncand o scurta privire asupra celor mai proaspete posturi vad ca se discuta pentru a nu stiu cata oara aceleasi subiecte bine rodate de atata timp: redirect 301, pr update, pr checker, www vs non-www. Exista posibilitate de search care poate fi utilizat inainte de deschiderea unor noi threaduri pe aceleasi teme, nu? Ca o parere personala (sa-i zicem sugestie), poate ca ar fi bine sa deschidem o rubrica (eventual in Bar/lobby) unde userii sa poata supune spre votare site-uri care li s-au parut exceptionale din anumite puncte de vedere (nu neaparat d.p.d.v. SEO). Poate ar mai anima atmosfera si ne vom ajuta reciproc sa ne deschidem noi orizonturi. :|
Ia incearca sa faci un thread nou. Inainte de a posta ti se ofera 5 thread-uri similare.
Sunt de acord cu tine c_n_m...Asa cum am mai spus si eu aici pe forum trebuie sa fie o lista de categorii mult mai diversificata(cu putin brainstorming reusim sa adaugam un plus forumului si comunitatii in acelasi timp),subiectele sa fie mult mai diverse si sa se incerce pe cat posibil folosirea optiunii search...astfel vor fi reduse sansele de a mai fi repetate subiectele...sau realizarea unor tutoriale(sau chiar a unei categorii in adevaratul sens al cuvantului).
Cu atat mai mult, ar trebui ca numarul de threaduri deschise pe acelasi subiect sa fie cat mai mic. Ar mai fi un aspect: ce decizie trebuie sa ia userul, sa posteze intr-un thread foarte vechi (lucru nu prea ok din cate am vazut), sau sa deschida un nou thread (iarasi nu este ok). Poate ar trebui cateva clarificari in aceasta privinta prinse in regulament.
@johnyk_vl: Desigur, asta se si doreste printre altele: o restructurare a categoriilor forumului in vederea imbunatatirii lui.
Pai apropo de categorii, eu am facut un post de peste o saptamana in care nimeni nu a raspuns.