Stiam de acel thread, insa tot ce am putut sa fac in acest caz a fost sa propun acea subcategorie, in genul "am vazut - mi-a placut" despre care am zis mai sus. Sorry ca nu am postat sugestia in threadul respectiv.
Versiune printabilă
Stiam de acel thread, insa tot ce am putut sa fac in acest caz a fost sa propun acea subcategorie, in genul "am vazut - mi-a placut" despre care am zis mai sus. Sorry ca nu am postat sugestia in threadul respectiv.
Am discutat problema asta si la gratarul seopedia de la faget. Nu stiu daca s-a mai discutat pe aici sau nu.. dar dupa parerea mea, forumul duce lipsa de moderatori.. nu credeti ca s-ar putea face ceva in privinta asta?
Adica sa gasim oameni care petrec mai mult din la calculator din prisma meseriei, care sa fie pe faza cand apar spam-uri, useri abuzivi, etc
Poate sunt doar eu care are impresia asta, va rog sa-mi spuneti daca bat campii sau am dreptate.
Cam ai dreptate...
Oricum din cate am observat mesajele de tip spam sunt sterse foarte repede, chiar azi am vazut un astfel de mesaj care nu a resistat mai mult de 3-4 ore
da, dar asta pt ca de fiecare data cand apar, le dau report. ideea era asa in general. sa mai fie cineva pe langa Diana.
Scoateti mizeria asta de limita de numar de mesaje ca stau de vreo jumatate de ora sa scriu un mesaj si-s atentionat de "Big Brother" ca n-am mesaje destule.
"Romānii spun lucruri trăznite" - cam asa s-ar chema regula asta pe care-o aveti acum.
Ovidiu, la ce numar de mesaje te referi ?
Gata, s-a rezolvat. Nu puteam scrie pe anumite sectiuni din forum pentru ca aveam prea putine mesaje per total (primeam un mesaj in genul: "you need at least 15 posts to reply to this message").
Vad ca s-a rezolvat problema, mersi frumos.
S-a rezolvat problema pentru ca ai depasit acele limite :)
Daca vrei sa aflii si la ce ajuta acele limite, citeste aici: http://forum.seopedia.ro/regulile-si...-new-post.html
Nu ştiu dacă pentru ramura dedicată Dmozului mai este moderator (după plecarea lui krumel), dar dacă tot a devenit sovidiu activ propun administratorilor să-l numească Moderator.