Mi-am aruncat ochii in josul paginii si am vazut mesajul: Welcome to our newest member, Toni.P. La data inscrierii am vazut octombrie 2009. Ce se intampla ? Nu mai este lumea interesata de SEO? S-au suspendat inscrierile ?
Versiune printabilă
Mi-am aruncat ochii in josul paginii si am vazut mesajul: Welcome to our newest member, Toni.P. La data inscrierii am vazut octombrie 2009. Ce se intampla ? Nu mai este lumea interesata de SEO? S-au suspendat inscrierile ?
Parca e ceva cu invitatie, ma rog, cica o metoda de a filtra noobii si spammerii, de fapt o metoda de a omora forumul pt ca proprietarii si-au pierdut interesul de ceva vreme.
Daca reuseste cineva sa il "reinvie" pe Mezei, se rezolva si problema asta, printre multe altele.
Cine se incumeta?
Krumel de ce nu cumperi forumul de la Cristi, el si asa nu are ce sa faca cu el? Donez 100E daca ai nevoie de fonduri.
big, sincer nu m-am gandit. Eu aveam forumul de pe Seo-Romania.com la care am renuntat...o sa anunt oficial, ptr ca nu avea rost sa platesc licenta. Nu ptr trafic, ca nu ma intereseaza asta ...ci ptr discutii.
Cu Mezei.. cred ca sint luni bune de cand nu am mai vb sau de cand nu l-am mai vazut online.
Nu se pune problema banilor, ci doar a oportunitatii.
Eu initial am vrut sa dezvolt mult mai mult Seopedia ...inca din primii ani ...dar n-a fost sa fie.
Hai ca o sa incerc, e o idee buna.
Vad ca mai da din cand in cand pe aici chiar daca n-a mai 'vorbit' de multa vreme.Citat:
Cristian Mezei's Avatar
Last Activity: 15th June 2010 08:11
un prieten a trimis mail de inregistrare in urma cu o luna si nu a primit pana azi niciun raspuns.
I-am dat topicul pe mess. Cand o sa aibe timp o sa raspunda.
Si eu am vreo 2 prieteni care au incercat acum 2-3 luni sa se inregistreze pe forum...nimic pana acum.
E de vanzare forumul ? :cool:
Ar fi o idee buna sa-l preia cineva activ, dat fiind faptul ca Mezei Cristian nu are timp de asa ceva.
pt cei care vor sa se inscrie o metoda simple e sa dati un mesaj pe mess lui cristi.
eu asa am reusit, dupa vreo 4 scrisori trimise...
Nimic?
Am dat si un email cu thread-ul acesta... vad ca nimic. Chiar asa ocupat sa fie Cristian? Nu se poate. Cate afaceri si combinatii ai avea, chiar asa rupt de proprietatile tale nu ai cum sa fi. Ori nu are acces la internet, ori e un alt motiv intemeiat.
Dragilor, am vorbit eu cu Cristi. Din cauza ultimelor update-uri care s-au facut la vbulletin sau vbseo, nu mai stiu exact care din ele, partea de administrare nu mai merge. De aia nu se mai fac inscrieri. Cand o sa rezolve problema, nu stiu cand, o sa va anuntam.
Ce ti se pare asa de tipic romanesc? E o problema pe care nu reuseste s-o rezolve. A luat legatura inclusiv cu cei de la care a cumparat licenta si nici ei nu reusesc sa rezolve.
Mie greu sa cred ca in aproape 10 luni de zile nu s-a gasit o rezolvare pt aceasta problema...
Ce parere ai Diana?
La urma urmei, cate minute iti ia sa scrii 10 linii de cod pentru a crea in baza de date un user nou?
Cristi nu stie programare si se pare ca nici nu gaseste un programator bun si de incredere. Si o mai fi avut si altceva de facut si nu s-o fi ocupat exclusiv de asta.
Acu' eu ce sa va zic? V-am explicat doar cum sta problema, ca sa nu va las in ceata totala si sa credeti ca din rea-vointa nu mai inscriem useri noi. Mai mult de atat nu prea am ce sa fac.
Nu cred ca e cazul sa cautam alte explicatii, dar totusi e ciudat sa spui ca din cauza upgrade-urilor nu se mai poate accesa adminul. Totusi, nu e vorba de nu stiu ce script fantoma...
am 2 prieteni care au trimis scrisori de intentie...si nu s-a deranjat nimeni cu nimic ...
oricum sunt suficienti admini aici care stiu programare
ar trebui sa fie ptr toti, nu sa ne limitam la care suntem, in ultima perioada au cam disparut copii care deranjau :rockon:
Nu-mi dau seama cum se poate sa fie asta o problema pentru Cristian, eu zic ca e mai mult o "perdea". In orice caz, comunitatea e asa deschisa spre noi usi si nimeni nu o baga in seama, nasol.
Eu zic sa nu intrati in teorii conspirative. Omul nu are timp acum de Seopedia si nici nu vrea sa scape de el.
Punct
Pentru cei care asteapta sa le fie aprobat contul, am ramas aprox 7 zile in urma cu aprobarile. Aprox. 20 de cereri.
Am fost in concediu, fara Internet, in Bulgaria. Adica am 165 de euro de plata pe Roaming la Vodafone, pentru aprox. 65 MB de trafic, cateva minute pe zi, 5 zile (fara gluma).
Ma ocup de ele astazi.
nu-s hoteluri cu wireless pe acolo?
Cica are wireless, dar in camera prindeam cucu. Doar la receptie jos. Extrem de incomod.
Salut, Crisitan am si eu o prietena care a trimis mail acum o luna si inca nu a primit nici un raspuns :rolleyes: cu userul iulia sau juels, poti sa te uiti si tu pe request. Merci !
@Carcotas: Si eu am trimis mail tot acum o luna, pe 15.08. Spune-i sa mai astepte, multi oameni vor cont aici. :)
Carcotas, spune-i te rog sa mai trimita odata. Am avut o problema cu forum-ul si administrarea acestuia, si inscrierile vechi de luni de zile nu mai le avem.
prietena mea a retrimis aplicatia pe mailul de la ymail
Acceptata, dupa cum ai vazut :)