Inca o lista cu directoare romanesti care 99,99% nu mai exista in alte liste de pana acum. Toate directoarele sunt cu link-uri DOFOLLOW, SEO friendly, free si fara reciprocal. Vezi in attachment
Versiune printabilă
Inca o lista cu directoare romanesti care 99,99% nu mai exista in alte liste de pana acum. Toate directoarele sunt cu link-uri DOFOLLOW, SEO friendly, free si fara reciprocal. Vezi in attachment
Cei care nu pot vedea attachment au posibilitatea sa vada lista si aici: directorweb.bloging.ro
cum se face ca sunt toate cu extensia .info ? au toate acelasi proprietar ? nu vreau sa supar pe mine dar 50 de dierctoare presupune munca nu gluma daca se doresc a fi in elita directoarelor web...
Jumate sunt pe IP 89.36.140.142 si cealalta jumatate de pe 89.42.111.110, deci e suficient sa inscrii in doar 2 directoare, unul din jumatatea de sus si unul din cea de jos.
din cate vad doar tema difera :d
oare cand faci submit se baga in toate?:D
A investit ceva baiatul in ele. Totusi e posibil sa faca ceva pana la urma :). Probabil are o strategie pentru a le impanzi cu link-uri. succes!
Proprietarul este intr-adevar acelasi. (ma rog, mai multi amici pt. ca e greu sa administrezi atatea directoare; azi de ex. a fost cineva care a postat vre-o 600 de link-uri si a cam fost ceva de munca la verificat)
Domeniile sunt .info pentru ca sunt ceva mai ieftine in primul an....insa doar in primul an...:)
Intr-adevar e greu sa ajunga in elita directoarelor web, dar pentru inceput eu cred ca pot fi un ajutor util celor care au nevoie de un inceput de SEO pt. site-ul propriu.
In plus, sunt aici pe forum mai multe topicuri despre ce isi doresc oamenii de la un director web. Daca faci o medie, in opinia mea, cerintele principale sunt: SEO friendly, dofollow, link reciproc optional. Exact aceste dorinte "de baza" sunt satisfacute de directoarele propuse de mine mai sus.
Multumesc sincer pentru analiza directoarelor.
Sper insa sa nu te superi pe mine daca aduc 2 mici corectii:
1. Nu sunt 2 IP-uri, momentan sunt 4 si numarul lor va creste. Cine nu ma crede sa verifice mai cu atentie.
2. Este adevarat ca primul link de pe un IP este cel mai important si ar fi mai bine sa ai 70 de link-uri de pe 70 de IP-uri (eventual din clasa C diferita).
Totusi (in opinia mea) si link-urile 2,3...n de pe acelasi IP au valoarea lor, chiar daca nu egala cu primul. Aceasta valoare creste semnificativ in cazul in care se folosesc variatii de titlu, descriere si/sau url (deeplinks) si in plus aceste link-uri se afla pe acelasi IP dar pe domenii diferite.
Inca odata merci pt. analiza si sper sa nu te superi pe mine pt. ca te-am contrazis un pik :)
Nu ma supar, chiar imi pare bine ca esti un tip deschis si poti participa cu calm intr-o discutie oarecum contradictorie. Numai bine.
Ce cuvinte grele... Explica-ne tu barosane' de ce abereaza? Conteaza foarte mult ip-ul, precum si datele de intregistrare (nume, mail, etc) daca sunt lasate publice. Cauta pe google SEO Hosting.
uite citeste aici mai bine:
http://www.mattcutts.com/blog/myth-b...-ip-addresses/
Eu zic ca google foloseste multi factori in algoritmul lor printre care si valoarea diferita a linkurilor primite de pe acelasi ip si ip-uri diferite. Chiar daca Matt zice in 2006 ca nu e asa, eu tind sa cred ca in 2008 s-au schimbat multe.
Google tine cont si de locatia serverului, ip, caps lock, chiar si rezultatele afisate in cautari difera de la persoana la persoana ca sa nu mai zic de diferente intre cautari atunci cand esti logat cu cont google ( gmail ).
De azi am ineput sa lucrez cu un admin nou ce-mi permite o administrare mai rapida a propunerilor. Deocamdata merge numai pentru aprobare de link-uri, deci cei care au site-urile ok vor beneficia de o aprobare mai rapida. Foarte curand o sa mearga si pentru stergere/modificare inscrieri propuse inainte de aprobare.
Cei carora li s-a aprobat site-ul si nu au primit email de confirmare sau emailul de confirmare este ciudat sunt rugati, daca vor, sa ma anunte ...nu de alta dar e inca beta adminul si mai poate sa dea mici erori...:)
dar dureaza pana au valoare si faptul ca sunt toate pe acelasi hosting nu ajuta prea mult
Nu sunt toate pe acelasi hosting...s-a mai discutat asta la inceputul topicului...:)
Ti-a hackuit cineva serverul ?
Uita-te in atasament ...
Asa este :(
Toate directoarele de pe unul servere sunt sparte. Merci mult de info. Ma apuc de refacut...:) Noroc ca am backup zilnic...
S-a rezolvat...pt. moment cel putzin...:) Insa mai tin blocate un pik directoarele de pe acel server pana descopar mai clar care e problema si cat de departe s-a ajuns.
Toate directoarele sunt inapoi online acum.
Oferta pentru ce ce doresc sa inscrie un link in toate cele 50 de directoare:
Inscriere in 50 de directoare contra unui singur link intr-o pagina din site-urilor dvs (nu neaparat cele inscrise in directoare). Conditia este ca acea pagina sa fie deja indexata in google si sa fie ok dpdv google webmaster guidelines. Link-ul trebuie sa fie dofollow si sa contina ancora specificata de mine.
Cine doreste sa-mi trimita la adresa multisubmit [at] yahoo.com urmatorul formular completat:
Url:...
Email:...
Titlu: ...
Descriere:....
Puteti sa-mi trimiteti maxim 5 variante de Titlu/Descriere si eu le postez aleator in cele 50 de directoare.
Va rog sa-mi mentionati in email si in ce pagina sunteti dispusi sa-mi oferiti un link pentru a alege un site din portofoliul meu cat mai aproape de domeniul acelei pagini.
PS. imi rezerv dreptul de a refuza anumite inscrieri.
am inscris si eu site in toate 50 de dir si'a fost acceptat foarte repede,felicitari si bafta multa
Multumesc pentru aprecieri :)
Intr-adevar, sunt destul de mult timp online putand astfel sa verific cam odata la cateva ore noile site-uri propuse si le pot aproba/modifica sau sterge f. rapid si eficient.
Uneori este chiar supper funny pt. ca ii "prind" pe unii oameni chiar in procesul de inscriere si beneficiaza de aprobare aproape instant in directoarele in care au apucat sa trimita deja site-urile :)
In legatura cu inscrierea in 50 de directoare. Am 22 de blog-uri cu PR 3 si trei site-uri cu PR 3 ; Sunt interesat pt toate acestea sa pun link de la tine contra inscrierii in cele 50 de directoare. Link-urile tale vor fi pe pagini cu PR 3 in toate. Astept un raspuns, iar daca esti de acord da-mi link-ul care trebuie pus iar eu iti dau link-urile mele.
Numai bine.
Trimite PM
Azi am vazut ca bloging.ro nu a mers o periaoda asa ca am postat lista cu directoare si aici in caz ca primul nu merge:
http://directoare-web.blogspot.com/
Este cineva interesat de o colaborare de genul:
Voi imi puneti la dispozitie resurse de gazduire (eventuale domenii parcate nefolosite sau domenii addon nefolosite sau un folder in care vreti sa puneti un director web) iar eu instalez un esyndicat + fisierele de adminsitrare.
Eu ma voi ocupa de administrarea sistemului, adica in principal de verificarea propunerilor si o sa pot oferi inscriere usoara in mai mutle directoare.
Voi obtineti inscrieri gratuite nelimitate (nici macar cu linkback) in tot sistemul de directoare + posibilitatea de a instala propriul template + posibilitatea de a pune propriile reclame adsense sau altele (eu nu o sa pun reclamele mele) + posibilitatea daca doriti de a participa administrarea link-urilor propuse (de ex. sa stergeti pe care care nu va convin - eu chiar as incuraja potentialii doritori sa participe activ la procesul de selectare a link-urilor inscrise).
Este doar o idee, daca exista doritori sunt dispus sa-i dedic ceva timp deoarece in unele configuratii mai trebe sa mai lucrez un pik la sistemul in sine si la admin wrapper.
Alta varianta mai simpla ar fi asa: voi aveti propriul director si eu pun doar partea de introducere de link-uri. Link-ul introdus intra in lista normala de asteptare din directorul vostru si il verificati ca pe orice alt link avand la schimb avantakul de a propune free link-uri in tot sistemul.
Daca este cineva doritor va astept cu PM.
Later edit: momentan acest post nu mai este valabil
Revin cu ceva noutati despre directoare.
Intre timp multe dintre ele au primit si rank si sunt rezonabil de bine indexate de catre google. Majoritatea dintre cele cu rank au 1 si cateva au 2.
Trafic prea mare nu au. 95% probabil ca vin pt. submit, in special prin cele 2 aplicatii pentru directory submission ce au directoare romanesti.
As mai fi si eu interesat de inscrierea in directoare pentru niste site-uri, te mai ocupi cu asta ?
Da, te astept cu detaliile, la multisubmit (at) yahoo.com
am primit mesaj de la tine prin care imi spui ca nu imi aprobi siteul in directoare , poti te rog sa imi spui de ce?
Well...unele se aproba, altele nu. Mi-e greu sa tzin minte exact la fiecare pt. ca vin cateva sute zilnic la aprobare pe toate cele 50 de dir.
Daca ai putea sa imi spui si descrierea + categoria folosita poate reusesc sa iti spun.
In general aprob cam 70-80% din totalul site-urilor propuse.
Oricum, daca le-am dat reject din greseala imi cer scuze de pe acum. E bine totusi sa vedem ce descriere si categ ai folosit, pt. ca astea sunt principalele cauze de reject.