In legatura cu inscrierea in 50 de directoare.
In legatura cu inscrierea in 50 de directoare. Am 22 de blog-uri cu PR 3 si trei site-uri cu PR 3 ; Sunt interesat pt toate acestea sa pun link de la tine contra inscrierii in cele 50 de directoare. Link-urile tale vor fi pe pagini cu PR 3 in toate. Astept un raspuns, iar daca esti de acord da-mi link-ul care trebuie pus iar eu iti dau link-urile mele.
Numai bine.
Trimite PM
Citat:
Postat în original de
seo2
Oferta pentru ce ce doresc sa inscrie un link in toate cele 50 de directoare:
Inscriere in 50 de directoare contra unui singur link intr-o pagina din site-urilor dvs (nu neaparat cele inscrise in directoare). Conditia este ca acea pagina sa fie deja indexata in google si sa fie ok dpdv google webmaster guidelines. Link-ul trebuie sa fie dofollow si sa contina ancora specificata de mine.
Cine doreste sa-mi trimita la adresa multisubmit [at] yahoo.com urmatorul formular completat:
Url:...
Email:...
Titlu: ...
Descriere:....
Puteti sa-mi trimiteti maxim 5 variante de Titlu/Descriere si eu le postez aleator in cele 50 de directoare.
Va rog sa-mi mentionati in email si in ce pagina sunteti dispusi sa-mi oferiti un link pentru a alege un site din portofoliul meu cat mai aproape de domeniul acelei pagini.
PS. imi rezerv dreptul de a refuza anumite inscrieri.