Lista completa directoare romanesti
Salut.
E randul meu sa dau inapoi forumului ceva.
Incercarea mea a a fost de un an intreg o lista completa cu directoare romanesti. Lista este curatata, actualizata si reactualizata lunar. Lista contine acum 1025 de directoare toate 100% functionale. Contine incepand de la directoarele vechi si noutatile de luna aceasta. Lista este complet afisata si deocamdata o lista similara ca si cantitate, calitate nu exista.
Submit Suite Blog » Top directoare romanesti
Sunt incantat de numarul mare si pot numai sa ma bucur sa vad cresterea in ultimul an a numarului de directoare. Daca aveti sugestii pentru noi
directoare as fi bucuros sa le primesc la url: Submit Suite - Adaugare directoare
Serviciul de inscriere pentru cele directoarele din aceasta lista costa 100$, si poate fi comandata la Submit Suite - Inscriere in directoare si motoare de cautare
Cred ca este cea mai completa lista de directoare romanesti
Am creeat o lista cu peste 600 de directoare romanesti, verificate si cu Page Rank la zi. Lista se poate utiliza gratuit pe siteul End Soft Design. O gasiti la posturile din seo - lista directoare web romanesti. Daca aveti sugestii pentru imbunatatirea ei le astept cu placere, sper sa va fie de folos. Astept pareri si critici :)
Utilizare placuta,
gotic