-
Buna,
Codul pentru link reciproc apare asa : ahref="http , daca ai putea sa mai pui un spatiu acolo unde trebuie, nu ca cineva care stie un minim de html nu si-ar da seama , dar iti spun sa il faci pentru cei care nu stiu deloc.
Oricum, succes in continuare, si sper ca in curand sa fac si eu un director gen al tau , si poate o sa imi intorci favorul si o sa te inscrii si la mine :) .
-
Am avut surpriza placuta sa descopar ca siteul meu era deja in director cand am incercat sa il adaug :)
In ceea ce priveste designul eu zic ca arata super.
Tine'o tot asa!
PS. ar fi super daca ai putea sa modifici titlul siteului meu in loc de "tipseri" Pariuri Sportive.
ms
-
Am modificat .. sper ca e OK acum ... a si href is pe 2 randuri, dar in cod am pus unul dupa altul cu space.
warrior, merci frumos de cuvintele frumoase :)
Am modificat numele sitului tau...
Si acum .. inapoi la cautat directoare in care sa il promovez :D
-
-
Am inscris si eu 3 linkuri. Cred ca am gresit descrierea unuia din ele :( , chiar al meu. E simpatic site-ul, arata bine si directoare nu multe exceleaza la design.
Ar trebui sa diferentiezi putin listarea categoriilor de subcategorii. Doar fontul marit nu pare suficient. Poti sa pui un bulet la subcategorii, daca nu o culoare mai deschisa.
Site-ul cu pantofi l-am pus la imbracaminte.
-
Las' ca il caut si il pun la locul OK. Iti dai seama ca l-am indexat la categoria gresita si eu :D
Merci de aprecieri. Din pacate este departe de a fi Ok ca design, dar tinand cont ca design-ul s-a facut in 5 ore, cred ca nu e asa de rau. Am implementat ideea cu subategorii mai mici ca font size si alta culoare si arata clar mai bine si mai orgzanizat. Merci de idee :)