haideti sa incercam sa facm si o lista cu site-uri de anunturi. atasat am pus lisat cu site-urile mele.
Versiune printabilă
haideti sa incercam sa facm si o lista cu site-uri de anunturi. atasat am pus lisat cu site-urile mele.
Salut,
am publicat ieri o lista cu 1014 siteuri de anunturi din care 500 sunt folosite in aplicatia noastra (gratuite), 504 cu inregistrare si 10 cu plata.
Daca aveti siteuri care le doriti in lista le puteti sugera la aici.
Salutare,
Poti sa adaugi si amestecate.ro pe lista ta
Pentru vanzari -cumparari motociclete, poti sa adaugi si site-ul de Anunturi Motociclete in lista. Postarea anunturilor este gratuita, fiind necesar doar crearea unui cont de user. Multumesc anticipat.
@sourcer's si @autosos, am adaugat un link in care puteti sa adaugati siteurile noi care le gasiti, linkul pentru a adauga siteuri noi este aici.
www.eanunturi.ro asta e un site interesant de anunturi
hehe, nu vazusem ca shopmania are sectiunea de anunturi si imobiliare...ce nu face lumea pentru un pic de trafic :)
www.piataaradului.ro site de anunturi generalist pentru arad si nu numai
Anunturi gratuite oferite de portalul InfoPort.Ro! Anunturile sunt aprobate automat dar incerc sa le revizuiesc pe fiecare in parte.
Ma intereseaza si pe mine niste site-uri de anunturi in care pot adauga link dar sa fie dofollow. Stiti vreunul?
catalog firme permite adaugare de link si recent e si cu dofollow. Dar e cu plata prin SMS.
www.avizat.ro - site de anunturi gratuite
Anunturi online- site-ul are page rank 5, dar la fel ca directorul web, ultimele site-uri pot fi vazute pe toate paginile blogului!
indexul blogului are PR5
laura21i, cam suspecte ultimele 2-3 posturi ale tale de astazi :D
Marius nu ai idee ce multumit sunt de lista de anunturi.
poti adauga si Anunturi Gratuite, Anunturi Online Gratuite | Chelios NET - anunturi gratuite, fara inregistrare.
Are vechime 1 an jumate si nu am de gand sa il inchid.
Puteti include si acest site de Anunturi Gratuite . Publica linkuri cu dofollow.
Mersi frumos tuturor!
Salut si bun gasit tuturor.New guy here :)
Puteti include si site-ul meu de anunturi gratuite: comenzidepiese.ro
As fi pus link , dar aveti un anti-spam policy: " An error has occurred tchay! You must be a registered member for at least 30 days in order to post links."
Cheers
adauga te rog si anunturilegratuite.ro
anunturi-pe.net ->anunturi gratuite, nu necesita inregistrare
Puteti utiliza si urmatoarele doua site-uri de anunturi:
www.indexcafea.ro - un site de anunturi specializat pe automate de cafea si produse complementare acestora, precum si automate universale, sisteme de plata, consumabile pentru automate,pise si accesorii pentru automate si altele.
www.anuntul10.ro - un site de anunturi generale, foarte bun pentru optimizare, functioneaza ca un director web(cu introducere de cuvinte cheie si adresa website), anunturile vor aparea rapid pe google in pozitii fruntase.
Sper sa va fie de ajutor, acestea sunt site-urile mele.
Salutare,
Propun si eu un website de anunturi gratuite destul de simplu si usor de folosit.
Adauga anunturi gratuite fara inregistrare 7n.Ro
Anunt Romania- anunturi gratuite cu poze si comentarii
Anunturi matrimoniale - anunturi gratuite matrimoniale, numai peste 18 ani!
Anunturi particulari - anunturi gratuite de la particulari
Anuntul tau- site de anunturi gratuite pentru tine
Anunturi telefonice EU- anunturi telefonice gratuite pe domeniu EU
Anunturi telefonice INFO- anunturi gratuite pe domeniu INFO fara cont, fara inregistrare
Magazine GSM- anunturi gratuite si director web
Mai vreti? :tongue:
adauga si:
Anunturi Ploiesti - poate ai vreo rubrica pentru anunturi din Ploiesti !
am si eu unul. Anunturi gratuite
Pentru anunturi si licitatii, dar si posibilitatea de a deschide magazin online gratuit puteti intra pe anunturi si licitatii gratuite . Tot aici puteti face si review-uri la produsele aflate in vanzare.
Nu este un director, este un forum unde aveti posibilitatea sa puneti anunturi diverse, pe categorii si in plus sectiune de reclame gratuite unde puteti pune un anunt cu link dofollow.
Pentru cei interesati, il gasiti aici: Forum
Anunturi Belgia - site de nisa pentru comunitatea romanilor din Belgia binenteles.
Anunturi Gratuite On24.ro Accepta anunturi cu link direct si nu necesita neaparat cont.
Salut baieti. Inca un nou site de anunturi gratuite pentru acea lista: www.ioai.ro. Usor de folosit, design fain si foarte bine gandit.