Si mai bine cu varianta lui Cathu :) Si eu asa folosesc.
Versiune printabilă
Si mai bine cu varianta lui Cathu :) Si eu asa folosesc.
Fara indoiala e buna dupa cum tot buna e si varianta
Meta title: main keyword phrase
H1: main keyword phrase... company name
bineinteles in H1 o formulare cu inteles .
O formula sau alta se aplica dupa cum ai concurenta pe cuvinte si brandul company name .
Daca firma se numeste Ermadel SA , Croconet SRL , Dacchim SA, concurenta extrem de mica pe company name , dar vinde un produs ( main keyord ) cu o concurenta de peste suta de milioane de pagini , iar in top 5 se afla site-uri zdravene cu pagerank mare , " date cu sare" astfel incat nu le-a deranjat nimeni pozitia o buna perioada de timp , atunci mergi pe varianta a 2-a , care va arata o relevanta mai mare motorului de cautare pentru main keyword ( densitate in cel mai important tag de 100 %) .
De asemenea, e posibil company name sa fie un substantiv comun in limba romana Casa SA , Agronom SA sau chiar un substantiv comun si in lb engleza si in limba romana de genul Start SRL , Ace SA, Restart SA etc ceea ce inseamna o concurenta considerabila .Daca vinde produsul ace brice si carice, cu o concurenta foarte mica , atunci focul e pe company name , care va apare singur in <title> .
Mai problematic e daca si produsul e intr-o concurenta foarte puternica ( main keyword ) caz in care poti incerca prima varianta . Daca rezultatele nu apar te gandesti daca firma e un brand si tii neaparat la company name sau mergi pe alte solutii . Daca pe company name ai aranjat treaba , dar nu si pe mult concuratul main keyword te poti gandi la o dublare a lui in <title> samd...
Pana la urma conteaza foarte mult si ce faci si in rest , onpage si mai ales offpage , nu numai in <title> si <h1>. Nu exista retete unice de succes , exista totusi principii si adaptare .
In situatii limita , e posibil ca succesul sa vina tocmai de pe o cale nebatatorita, pe care toti au evitat-o .Daca faci tot ceea ce fac si ceilalti nu ai cum sa fii primul .
Eu zic ca 2 cuvinte is deajuns