Salutare,
Cumpar linkuri in articole deja scrise, pentru siteul din semnatura, cu urmatoarele ancore: laptopuri ieftine, telefoane ieftine si tablete pc ieftine. Plata se va face prin paypal.
Astept oferte.
Versiune printabilă
Salutare,
Cumpar linkuri in articole deja scrise, pentru siteul din semnatura, cu urmatoarele ancore: laptopuri ieftine, telefoane ieftine si tablete pc ieftine. Plata se va face prin paypal.
Astept oferte.
Salut. Te intereseaza sa cumperi ceva pe acest blog? Daca da, astept un pm. Multumesc.
O seara placuta.
dar advertoriale doresti? ai oferta in linkul din semnatura...
Daca ai deja un articol, iti pot publica gratuit pe Orsova, desi mai ai un articol aici. Mai ai si un link. Vrei sa-i schimb anchor-ul cu un alt keyword precizat de tine?
Am trimis PM.
o sa iti pun eu gratuit, pe mai multe bloguri, cand o sa am timp sa scriu si articole corespunzatoare
doar linkuri.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
vb pe mess
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
scriu eu articolele si revin in cateva zile. spune-mi cate sa scriu. ms mult. iti sunt dator pana peste cap.
Am colaborat pentru 3 linkuri intr-un articol. Recomand cu caldura.
am colaborat ... recomand !!
Ti-am dat PM.
O sa iti trec si eu gratuit pe 2 bloguri zilele astea, am sa-ti dau mesaj privat. :)
unul gratis de la mine pe broski.ro . daca ai articolul scris.
Te pot ajuta si eu cu 3 posturi gratuite pe :
Telefoane Ieftine
Vrem | Informažii
Recomand
Dupa ce le scri sa mi le trimiti prin pm si o sa le postez in cel mai scurt timp !
Thanks everyone. I will write all those articles but unfortunately it will take me some time. I will get back on you after I finish them. Thanks again.
Am 6 site-uri unde pot publica articole si unde nu ti-am publicat pana acum, stiu ca pentru tine este un efort prea mare pentru a scrie articolele,
Si nu absolut nici o datorie fata de mine, aveai o datorie doar daca faceam asta interesat pentru a primi ceva inapoi, si nu am nici un interes.
Pentru cei care vor sa ii faca articole contra cost, inainte de a stabili pretul va rog sa cititi cu atentie aici Despre Mine | Pret Mic si apoi luati deciziile
Claudiu ti-am mai dat si eu un pm de dimineata cu blogurile unde iti pot publica articolele gratuit.
Am colaborat. Totul a decurs ok.
Balauru' - iti recomand articole scrise in iulie si iunie 2011. Nu ma intreba de ce ca nu stiu sa explic in cuvinte :)
Poti oricand sa apelezi la articolele de pe site-urile mele. Exceptie fac advertorialele - acolo nu ne bagam ca am promis oamenilor ca le las asa.
Cado - Proiector de buzunar ACER | Oferte Noi