Ca sa nu existe confuzii, la mine nu e vorba de aceeasi persoana la care se refera Vali D.
Versiune printabilă
Hai ma, fac io o lista cu toti aia neseriosi de pe seopedia?
Nu ca as fi eu cel mai serios, dar asa.. ca idee.
Cine e de acord, mana sus.
Bai ce va mai place Cancanul :P
Lasati ma oamenii sa isi rezolve problemele intre ei.
In puii mei, topicul asta a adunat 3 pagini cu "Huo ", teparul, etc. Daca era un subiect bun de SEO, nu mai sarea nimeni.
Eu propun doua topicuri - cel mai serios content-writer (cu poll, sa voteze lumea) si cel mai neserios content-writer (cu poll sa voteze lumea)
As mai propune inca un poll, unde sa votem contentwriterii care fac cele mai bune articole (indiferent de pret)
Ar fi util. Asa nu dam nume si avem si o resursa utila.
Care e in topul rusinii sigur o sa-si mute resedinta pe forumurile "concurente".
PS: @robroy - pai ce, forumul asta e de SEO?
Si sa vezi ce de voturi negative or sa isi dea content writterii intre ei:))
Util intr-adevar ar fi un topic cu cel mai bun content writter, chiar si cel cu cel mai serios, desi in ambele o sa fie oleaca de subiectivitate.
Aceasi problema o am si eu cu 2 utilizatori de pe forum, unul m-a tepuit de 40 de lei ca i-am platit si in avans (fraierul de mine) si al doilea (fata, cu fete nu am mai patit) s-a dat la fund.. m-a lasat cu ochii in soare - macar de anunta ca nu le mai face si gata.
Cristian te rog sa dai numele, ca din cate vad se pare ca e aceeasi persoana, la fel mi-a motivat si mie cu probleme de santate, dupa care nu am mai auzit de el. - sper totusi sa ma insel.
Apropo de asta i-am propus lui Dan sa faca o noua rubrica aici, http://forum.seopedia.ro/continut-we...-seopedia.html cu negative/feedback
Chiar este urat ce se intampla!
ps: ceea ce este cel mai jenant este ca omul are 44 de puncte de reputatie, sistemul de reputatie nu este corect!
De ex: daca ofer ceva gratuit ma umplu de reputatie, daca nu am reputatie nu beneficiez de cinestie ce gratuitate, iar daca nu vinzi nimic, nu primesti reputatie.
in fine..
Dan sa faci lista aia cat mai repede ca am sa torn cativa :(