In primul rand analizezi site-ul, daca e un amarat de oscommerce nepersonalizat, ai foarte mari sanse sa dai de un tepar (mai sunt si unele exceptii, eu stiu pe cineva care nu a investit in site si e serios), apoi verifici daca firma respectiva exista sau este doar una fictiva.
Preturile foarte scazute de pe site reusesc sa pacaleasca de foarte multe ori oamenii. Sincer sa fiu eu nu cred ca iti poti lua teapa cu un magazin online daca efectuezi plata la primirea produselor, asa poti sa si verifici ca sigiliile nu sunt rupte sau ca produsul nu este deteriorat, daca ai probleme dupa ce desigilezi produsul atunci nu mai ai de unde sa stii daca magaziunul respectiv ti-l va inlocui, iti va returna banii sau ti-l va repara, chiar si intr-o astfel de situatie neplacuta mai ai o sansa cu OPC-ul, dar nu cred ca va sta cineva sa-si mai piarda timpul si sa se enerveze si pe acolo.
Bafta si aveti grija de unde cumparati, daca nu aveti incredere deplina intr-un magazin online, eu va sfatuiesc sa cereti pe forumuri si parerea altor persoane care poate au o experienta mai mare in ceea ce priveste cumparaturile online.