-
Misto thread .
2 idei :
a) Cum zice si 1nesco, acu ca suntem in UE ai voie sa iti faci firma unde vrei pe teritoriul UE. Daca Malta ti se pare cea mai buna dpdv legal si fiscal, acolo poti sa te duci. Cineva imi explica ca in Irlanda e mai ieftin.. Si oriunde ai fi poti s adai servicii si produse la toata Europa fara probleme (sunt ceva chestii tricky cu TVA-ul, dar numai daca vinzi la business)
2. Daca vrei sa faci firma in Romania, cred ca mai bine mergi la un avocat care se ocupa cu chestii d-astea si stie deja procedura (asta daca nu ai timp de pierdut si vrei sa stai ca cozi a Reg Com). Avantajul e ca acum nu mai trebe mers la notar si autentificarea poate fi facut de avocat in acest caz, deci per total se poate sa iesi si mai ieftin. Preturile difera mult in functie de locatie si om.
Bafta tuturor!
-
Interesant topic , chiar foarte interesant !
In cazul magazinului software , trebuie investitii serioase , plus alte spiluri !
Cred ca pretul mai mare dublat de o calitate inbunatatita nu prea este de un asa mare folos pentru un magazin de software !
Clement multumesc pentru topic , mi-a facut mare placere sa citesc ce ai scris !
Din pacate nu ai dat numele magazinului tau , sa vedem ce ai pe acolo !:(