Buna,
Caut pe cineva care sa adauge subtitrare in engleza la un filmulet in romana. Pentru detalii, PM. Mersi!
Versiune printabilă
Buna,
Caut pe cineva care sa adauge subtitrare in engleza la un filmulet in romana. Pentru detalii, PM. Mersi!
Daca ai deja subtitrarea:
Cod:ffmpeg -i video.mp4 -f srt -i subtitle.srt -c:v copy -c:a copy -c:s mov_text final.mp4
Multumesc frumos, dar nu o am.
Anuntul e inca valabil, a incercat cineva si n-a reusit.
Mai explic o data, am un filmulet care e pe Youtube, e in romana... si vreau sa fie subtitrat in engleza. Am traducerea din romana in engleza, doar trebuie adaugata subtitrarea la filmulet.
Anuntul mai e valabil pana luni.
Multumesc!
Am rezolvat, multumesc frumos!
Pune si rezolvarea. Mi se pare mai corect asa :)
Nevoia te invata...te face sa incepi si la ce nu te pricepi! :)
Imi scapa mie ceva?Citat:
9th April 2016 17:14
Subiect: Adaugare subtitrare
mai bine nu raspundeai decat sa faci pe interesanta
9th April 2016 17:10
Subiect: Adaugare subtitrare
nu este deloc in spiritul comunitatii
Le rog pe cele 2 persoane sa ma contacteze pe PM, daca sunt amabili, sa-mi explice si mie, ca sa inteleg. Sau mai bine nu...daca asta e spiritul comunitatii...
Multumesc!
Am facut eu, asta a fost rezolvarea...filmuletul era pe Youtube si se poate adauga de acolo subtitrare.
Raspunsul meu a fost deplasat, jignitor, etc. Am inteles.
.................................................. ..............................
Rog un administrator sa analizeze situatia.
Am incercat sa ajut o colega, sa traduc un filmulet pentru un caz umanitar. Nici urma sa fac pe interesanta si vreau sa cred ca spiritul acestei comunitati este de a ajuta, nu de a ataca pe la spate, rastalmacind vorbele, pentru a ne justifica actiunile.
https://www.youtube.com/watch?v=I4sUooGOtUI
.................................................. ........................
Multumesc!