Buna,
Caut pe cineva care sa adauge subtitrare in engleza la un filmulet in romana. Pentru detalii, PM. Mersi!
Versiune printabilă
Buna,
Caut pe cineva care sa adauge subtitrare in engleza la un filmulet in romana. Pentru detalii, PM. Mersi!
Daca ai deja subtitrarea:
Cod:ffmpeg -i video.mp4 -f srt -i subtitle.srt -c:v copy -c:a copy -c:s mov_text final.mp4
Multumesc frumos, dar nu o am.
Anuntul e inca valabil, a incercat cineva si n-a reusit.
Mai explic o data, am un filmulet care e pe Youtube, e in romana... si vreau sa fie subtitrat in engleza. Am traducerea din romana in engleza, doar trebuie adaugata subtitrarea la filmulet.
Anuntul mai e valabil pana luni.
Multumesc!
Am rezolvat, multumesc frumos!
Pune si rezolvarea. Mi se pare mai corect asa :)
Nevoia te invata...te face sa incepi si la ce nu te pricepi! :)
Imi scapa mie ceva?Citat:
9th April 2016 17:14
Subiect: Adaugare subtitrare
mai bine nu raspundeai decat sa faci pe interesanta
9th April 2016 17:10
Subiect: Adaugare subtitrare
nu este deloc in spiritul comunitatii
Le rog pe cele 2 persoane sa ma contacteze pe PM, daca sunt amabili, sa-mi explice si mie, ca sa inteleg. Sau mai bine nu...daca asta e spiritul comunitatii...
Multumesc!
Am facut eu, asta a fost rezolvarea...filmuletul era pe Youtube si se poate adauga de acolo subtitrare.
Raspunsul meu a fost deplasat, jignitor, etc. Am inteles.
.................................................. ..............................
Rog un administrator sa analizeze situatia.
Am incercat sa ajut o colega, sa traduc un filmulet pentru un caz umanitar. Nici urma sa fac pe interesanta si vreau sa cred ca spiritul acestei comunitati este de a ajuta, nu de a ataca pe la spate, rastalmacind vorbele, pentru a ne justifica actiunile.
https://www.youtube.com/watch?v=I4sUooGOtUI
.................................................. ........................
Multumesc!
Pai ti-au explicat destul de clar.
Unul (adica eu) ti-a zis ca raspunsul tau nu e in spiritul comunitatii, celalalt a spus ca mai bine taceai. Ce anume n-ai inteles, sau ce vrei sa ti se explice?
Am luat legatura cu un administrator, l-am rugat si eu sa analizeze situatia. A analizat-o.
@Dan
O sa fiu directa...Anuntul este postat in zona cereri servicii, nu in zona gratuitati...In zona asta se plateste pentru rezolvari, nu e nimeni obligat sa posteze vreo rezolvare gratuit, pentru ca vrea x sau y sa stie care e rezolvarea. Dar totusi, daca am fost intrebata, am raspuns, ca asa m-au invatat parintii in cei 7 ani de-acasa. Din pacate n-am raspuns pe plac, am facut pe interesanta...sau mai bine taceam...Si tot din pacate, nu toata lumea are cei 7 ani de-acasa.
Dar iti multumesc pentru amabilitatea de a analiza situatia.
Daca spuneai ceva de genul "imi cer scuze, nu m-am exprimat bine", sigur primeai dublu pozitive decat ai primit negative.
Dar e mai simplu sa spui ca lumea n-are cei 7 ani de acasa, ca toate sunt pe bani si sa gasesti diverse explicatii. Si fireste, sa dovedesti ca esti o persoana de treaba ;)
LOL.
Ai cerut o solutie pentru a rezolva o anumita problema. Intre timp ai gasit solutia. E atat de greu sa postezi si pentru altii solutia gasita?
O postare de genul "am rezolvat problema folosind softul X" ar fi fost mai potrivit decat aceasta victimizare.
Sincer eu nu vad unde am gresit. In raspunsul meu nu era nimic care sa deranjeze cu ceva. A fost scris pe un ton mai glumet...eu nici acum nu vad nimic in neregula in ce am scris. N-am cum sa cer scuze daca eu nu vad nimic in neregula.
Sincer, ar trebui sa parasesti forumul . Pacat de oameni ca tine pe forumul acesta.
Seara faina :)
@Cucu
Ai dreptate.
Eu nu's de aceeasi parere.
Oamenii vin aici sa invete. Si SEO, dar si cum sa te comporti intr-o comunitate. Atitudinea ta crezi ca e utila intr-o comunitate? Eu i-am spus ce ar ajuta-o sau ar fi ajutat-o. Daca intelege bine, daca nu e treaba ei. Dar tu cu ce ai ajutat-o?
@Mihaela, si eu am avut un episod de asta. Si eu am spus prima data "Ce e spiritul asta de comunitate" sau "iti injunghie cutitul pe la spate", dar dupa ce m-am gandit putin mi-am dat seama ca toate criticile primite erau cu scopul de a ma invata. Asa ca, daca pui rezolvarea aici, calmeaza-te, nu pierzi nimic.
Ekofresh, eu am dat rezolvarea de cand am raspuns prima data, nevoia m-a invatat sa incep si la ce nu ma pricep. Am muncit vreo 2-3 ore si am rezolvat. Cine o sa aiba nevoie de asa ceva, daca o sa munceasca sa adauge subtitrarea o sa rezolve, daca nu, nu. Eu am facut pe YouTube, altii pot sa aleaga alta varianta. Cucu nici nu m-a rugat frumos, nici nu mi-a raspuns cu multumesc dupa ce i-am raspuns...nu am nicio datorie sa-l fericesc pe Cucu cu raspunsurile pe care i le dau.
In plus, pentru ca eu nu l-am mai vazut pe Cucu pe-aici, m-am uitat la activitatea lui pe forum si am vazut ca aproape 100% e in Marketplace si in topicul Adsense. Adica cel putin din 2013 pana acum, cat m-am uitat, n-a oferit nimic pe forum, dar are pretentii sa primeasca.
Il provoc pe Cucu sa iasa din Marketplace si sa ofere comunitatii din experienta sa. Si promit ca ofer de 3 ori mai mult decat el, daca tot vorbim de spiritul comunitatii.
Rog sa se inchida topicul si multumesc tuturor pentru sfaturi.
Va rog pe toti sa spuneti, in spiritul comunitatii, cate o chestie pe care credeti sau stiti ca nu o stiu prea multi, dar voi o stiti. Cum va ridicati site-urile in prima pagina, cum faceti sute de conversii din afiliere, cum va "tratati" concurenta cand va face probleme, cum faceti mii de like-uri in cateva zile, etc.
In spiritul comunitatii, daca nu, ar trebui sa parasiti forumul... Cum vi se pare?
Nu ii tin partea Mihaelei dar dreptul ei sa spuna sau nu cum a rezolvat problema. Poate ea vede in asta o oportunitate sau poate considera ca este un plus al ei fata de concurenta. Care e problema?
Cu raspunsurile in doi peri nu sunt nici eu de acord. Dar haideti sa nu exageram...
Cu riscul de a-mi lua bobarnace de la unii dintre voi cred ca multi vorbesc, putini pricep ce este acela "spiritul comunitatii". Si as vrea sa le multumesc in primul rand Mihaelei, lui Infrasunete si lui Mihai Chivu pt ajutorul pe care mi l-au acordat in a face publica povestea umanitara a prietenei mele, caci pentru ea era nevoie de traducere la filmuletul de pe youtube. Cred si sunt sigura ca cele trei persoane pe care le-am antementionat cunosc prea bine ce e acela "spiritul comunitatii" in conditiile in care mi-au acordat ajutorul lor fara nici un fel de pretentii: financiare, schimburi de link, etc
Asadar cum ar zice o persoana cunoscuta mie si foarte inteleapta, "dati-i pace" Mihaelei pentru ca, mai mult ca sigur, nu a avut intentii care sunt contrare spiritului acestei comunitati