-
Va rog pe toti sa spuneti, in spiritul comunitatii, cate o chestie pe care credeti sau stiti ca nu o stiu prea multi, dar voi o stiti. Cum va ridicati site-urile in prima pagina, cum faceti sute de conversii din afiliere, cum va "tratati" concurenta cand va face probleme, cum faceti mii de like-uri in cateva zile, etc.
In spiritul comunitatii, daca nu, ar trebui sa parasiti forumul... Cum vi se pare?
Nu ii tin partea Mihaelei dar dreptul ei sa spuna sau nu cum a rezolvat problema. Poate ea vede in asta o oportunitate sau poate considera ca este un plus al ei fata de concurenta. Care e problema?
Cu raspunsurile in doi peri nu sunt nici eu de acord. Dar haideti sa nu exageram...
-
Cu riscul de a-mi lua bobarnace de la unii dintre voi cred ca multi vorbesc, putini pricep ce este acela "spiritul comunitatii". Si as vrea sa le multumesc in primul rand Mihaelei, lui Infrasunete si lui Mihai Chivu pt ajutorul pe care mi l-au acordat in a face publica povestea umanitara a prietenei mele, caci pentru ea era nevoie de traducere la filmuletul de pe youtube. Cred si sunt sigura ca cele trei persoane pe care le-am antementionat cunosc prea bine ce e acela "spiritul comunitatii" in conditiile in care mi-au acordat ajutorul lor fara nici un fel de pretentii: financiare, schimburi de link, etc
Asadar cum ar zice o persoana cunoscuta mie si foarte inteleapta, "dati-i pace" Mihaelei pentru ca, mai mult ca sigur, nu a avut intentii care sunt contrare spiritului acestei comunitati